Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Ποιος θα σφυρίξει το “ντέρμπι”

Άρης – Ολυμπιακός: Ποιος θα σφυρίξει το “ντέρμπι”
Άρης - Ολυμπιακός: Δυσκολίες στην ΚΕΔ για τον διαιτητή που θα διευθύνει το "ντέρμπι".

Άρης – Ολυμπιακός: Το παιχνίδι ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και τους Κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Όμως μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για το ποιος διαιτητής θα οριστεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι Έλληνας διαιτητής.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα έχει ξεκαθαρίσει ότι ξένοι διαιτητές θα ορίζονται μόνο στα παιχνίδια ανάμεσα στους Big 4. Λόγω της σημαντικότητας της αναμέτρησης, αναμένεται ότι θα πρόκειται και για διεθνή, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ο Σιδηρόπουλος δεν θα είναι, αφού σφύριξε το πρόσφατο ΠΑΟΚ – Άρης. Ούτε ο Σκουλάς που διηύθυνε το Άρης-Λάρισα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ εκτός βγαίνει κι ο Διαμαντόπουλος που ήταν στο σαββατιάτικο Ολυμπιακός – Λαμία.

Ο Τζήλος είναι απίθανο να σφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού (τελευταίο παιχνίδι ήταν πέρυσι με την Ξάνθη). Οι μόνοι που μένουν είναι ο  Κομίνης (ήταν διαιτητής VAR στο Ολυμπιακός – Λαμία) και Παπαπέτρου. Ο δεύτερος πάντως απουσίαζε από τους τελευταίους ορισμούς λόγω κωλύματος και δεν έχει οριστεί σε ματς των “ερυθρολεύκων” από το Ολυμπιακός–ΑΕΚ 1-2 τον Φεβρουάριο του 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments