Αθλητισμός

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Για πρόταση του ΠΑΟΚ λένε οι Σέρβοι

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Για πρόταση του ΠΑΟΚ λένε οι Σέρβοι
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική του Champions League, βρέθηκαν και αρκετοί Σέρβοι δημοσιογράφοι. Στο τέλος της διαδικασίας οι Σέρβοι “έριξαν” είδηση βόμβα.

Όπως αποκάλυψαν, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε πρόταση από ελληνική ομάδα. Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες τους, ήταν ο ΠΑΟΚ. Η πρόταση φέρεται να έγινε όταν προ ημερών είχε προκύψει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αμπέλ Φερέιρα

Όπως έλεγαν πάντως, ο Σέρβος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση. Επισήμανε πως αυτή τη στιγμή, θέλει να μείνει στο Βελιγράδι και να συνεχίσει. Έχει μπροστά του άλλωστε τόσο τους ομίλους του Champions League, όσο και το πρωτάθλημα Σερβίας που θέλει να κατακτήσει ξανά. Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Μιλόγεβιτς παίζει πολύ στην ελληνική αγορά. Έχει ανεβάσει για τα καλά τις μετοχές του με την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα και γι’ αυτό και όλος ο ντόρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments