Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκες: Είδε από κοντά το ντέρμπι της Μαδρίτης

Τσόρι Ντομίνγκες: Είδε από κοντά το ντέρμπι της Μαδρίτης
Τσόρι Ντομίνγκες: Ο νέος σκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ.

Τσόρι Ντομίνγκες: Πριν από λίγες μέρες ο Αργεντινός επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι ανέλαβε θέση στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας με σκοπό να οργώνει την Ευρώπη για να βρει ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες. Μια από τις πρώτες αποστολές του παλαίμαχου χαφ έγινε στην Ισπανία. Άλλωστε είναι μια χώρα την οποία γνωρίζει καλά καθώς έχει παίξει για πολλά χρόνια εκεί.

Το Σάββατο (28/9) το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού πλανήτη και, όπως αναφέρει η «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη δική τους εκπροσώπηση. Κι αυτό, γιατί ο Αργεντινός βρισκόταν στο «Wanda Metropolitano», ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ο Τσόρι, άλλωστε, τσεκάρει παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ πραγματοποιεί τις δικές του γνωριμίες με στελέχη ομάδων. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας δεν ήταν μόνο ματς που είδε δια ζώσης, αφού ήταν παρών και στο Λεγανές – Μπιλμπάο.

Ματιέ Βαλμπουενά: Καμία ανησυχία για τον Γάλλο

Το φετινό καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα τον Γάλλο χαφ. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα και παραστάσεις σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε από νωρίς ότι θέλει να χτίσει μια ομάδα πάνω του. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχή στα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν. Αυτό είναι ένα δείγμα της ποιότητας του και δείχνει πόσο κομβικός έγινε σε σύντομο διάστημα.

Μετά τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι λογικό να νιώθει αρκετή κόπωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει πατήσει τα 35 και χρειάζεται ειδική διαχείριση. Αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Σύμφωνα με το «Φώς των Σπορ», δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που απλώς προφυλάχθηκε με την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με την Λαμία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, υπολογίζει κανονικά τον παίκτη για την αναμέτρηση του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Βαλμπουενά, βέβαια, θα πάρει και φανέλα βασικού, αφού πρόκειται για αναπόσπαστο στέλεχος της φετινής ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments