Ελλάδα

Φυλακές Αυλώνα: Κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο

Φυλακές Αυλώνα: Κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο
Φυλακές Αυλώνα: Αναστάτωση επικράτησε στις φυλακές, όταν ένας κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Φυλακές Αυλώνα: Νέα αναστάτωση προκλήθηκε στις φυλακές Αυλώνας, λιγότερο από ένα μήνα μετά τη συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών. Αυτή τη φορά, το βράδυ της Κυριακής (29/9) ένας κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Ο νεαρός κρατούμενος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων, άρχισε να φωνάζει και να ζητά από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει, λέγοντας πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ο κρατούμενος έγινε έξαλλος. Άρχισε να απειλεί και να βρίζει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ενώ τον έφτυσε και του πέταξε ένα πλακάκι. Όταν ο σωφρονιστικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο Ρομά όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Το περιστατικό έληξε λίγη ώρα αργότερα, με τον υπάλληλο να οδηγείται στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments