Ελλάδα

Ηλεκτρικός: Διακόπηκαν τα δρομολόγια από Ειρήνη προς Κηφισιά – Έπεσε δέντρο σε βαγόνι

Ηλεκτρικός: Διακόπηκαν τα δρομολόγια από Ειρήνη προς Κηφισιά – Έπεσε δέντρο σε βαγόνι
Ηλεκτρικός: Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Άγνωστο το πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία της γραμμής στο επίμαχο τμήμα.

Ηλεκτρικός: Αρκετή ταλαιπωρία θα χρειαστεί να περάσουν οι επιβάτες του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο τμήμα από Ειρήνη προς Κηφισιά, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (29/9) ένα δέντρο έπεσε σε βαγόνι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, από την πτώση του δέντρου εκτροχιάστηκε το πρώτο βαγόνι του συρμού που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο.

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση αποκατάστασης του προβλήματος το οποίο, για την ώρα, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί. Έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στη γραμμή, για την απομάκρυνση του συρμού και τον εντοπισμό ενδεχόμενων ζημιών στην υποδομή, η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με λεωφορεία της ΟΣΥ, που εκτελούν δρομολόγια “Ειρήνη– Κηφισιά- Ειρήνη” με ενδιάμεση στάση στη “Νερατζιώτισσα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments