Ελλάδα

Τραγωδία στην Εθνική οδό: Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο (pics)

Τραγωδία στην Εθνική οδό: Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο (pics)
Τραγωδία στην Εθνική οδό: Λόγω του τροχαίου επικρατεί  κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία. 

Τραγωδία στην Εθνική οδό: Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019 στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου – Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο επιβατικά Ι.Χ συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να τυλιχτεί στις φλόγες και το δεύτερο να καταλήξει εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο απολογισμός της σύγκρουσης ήταν τραγικός.Ένα από τα άτομα που επέβαιναν στα ΙΧ άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, παρότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν ταχύτατα στο σημείο. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Οι εικόνες από το σημείο της εθνικής οδού είναι σοκαριστικές. Λόγω του τροχαίου επικρατεί  κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Δείτε εικόνες από το σημείο του τροχαίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments