Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (30/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (30/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (30/9/19).

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (30/9/19).

Κριός Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Αυτό το πρότζεκτ που έχετε βάλει σε παύση τόσο καιρό, μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για να το χειριστείτε μόνοι σας. Μην αφήνετε τα όνειρά σας όταν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Ζητήστε από έναν φίλο να σας βοηθήσει. Η ομαδική δουλειά κάνει το όνειρο πραγματικότητα. 

Ταύρος Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές αυτό που θέλετε βρίσκεται μπροστά σας και εύχεται να το κάνατε δικό σας. Η απάντηση είναι ναι. Μπορεί να φταίνε παιδικοί σας φόβοι η κάτι μέσα σας που δημιουργεί την αμφιβολία για το αν μπορείτε να βιώσετε μια νέα, όμορφη αλλαγή. Μην αφήσετε την εσωτερική κριτική σας να κερδίσει. Αποδεχτείτε το ταξίδι με ανοιχτές αγκάλες.

Δίδυμοι Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Η ατελείωτη περιέργειά σας πάντα σας παρασύρει. Ξεκινάτε να επιδίδεστε σε τομείς που είχατε ξεχάσει ή που δεν είχατε δοκιμάσει γιατί δεν είχατε τον χρόνο. Απολαύστε το!

Καρκίνος Κάρτα: Η Εγκράτεια

Μερικές φορές το γέλιο είναι το μόνο που έχετε και αυτό επουλώνει μια κατάσταση ακόμα κι όταν νιώθετε ότι δεν έχετε κάτι άλλο να δώσετε. Χρειάζεστε το γέλιο. Δείτε κάτι αστείο. Αφήστε τον εαυτό σας να αποδράσει για λίγο στα μέσα, σε μια ταινία ή σε ένα παιχνίδι που φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Λέων Κάρτα: Ο Τρελός

Μερικές φορές μια νέα αρχή ή μια μικρή αλλαγή μπορεί να σας δώσει την ανανέωση που λαχταράτε. Βοηθήστε τους άλλους να δουν τη θετικότητα σε αυτή την πλευρά της ζωής. Βοηθήστε έναν φίλο να ξεπεράσει τον φόβο του και να αποδεχτεί το καλό που μπορεί να φέρει η προσαρμοστικότητα.

Παρθένος Κάρτα: Ο Κόσμος

Δεν ζητάτε πολλά. Θέλετε μόνο αυτά για τα οποία δουλεύετε σκληρά. Λίγα λόγια, μικρά βήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Δεν είναι λίγο. Απαιτεί πειθαρχία, επιμονή και πολλή αγάπη για τον εαυτό σας. Κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με μία μικρή επιτυχία τη φορά. Δώστε στον εαυτό σας τα συγχαρητήρια.

Ζυγός Κάρτα: Η Δύναμη

Η κατανόησή σας για τη φύση, τα ζώα και τον τρόπο που το σύμπαν δημιούργησε κάθε άνθρωπο είναι φυσικό ταλέντο και δώρο. Μην το σπαταλάτε. Αν έχετε την επιθυμία να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ή να αγαπήσετε κάποιον λιγότερο τυχερό στη ζωή από σας, ενδώστε σε αυτή. Η καρδιά σας είναι δίαυλος για την αγάπη. Εκφράστε τη.

Σκορπιός Κάρτα: Η Κρίση

Ξέρετε ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν μέχρι να αποφασίσετε ότι θα το κάνουν. Πρέπει να πείτε τις προσευχές σας και να δράσετε. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πάντοτε τα πώς και τα γιατί, αλλά αν περιμένετε το καλύτερο και είστε πρόθυμοι να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες για να φτάσετε εκεί, καλά πράγματα θα συμβούν στην πορεία.

Τοξότης Κάρτα: Ο Ερημίτης

Βλέποντας ανθρώπους, φίλους και τον κόσμο γύρω σας ως ένα συνδεδεμένο όλον είναι μια θετική οπτική. Αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι και όλη η ζωή είναι βαθιά διασυνδεδεμένα και αυτό σας κάνει να καταλαβαίνετε πότε δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες. Σήμερα, χρησιμοποιήστε τη σοφία και την ικανότητά σας να βλέπετε το φως μέσα στους άλλους για να βοηθήσετε, να καθοδηγήσετε και να καθοδηγηθείτε. 

Αιγόκερως Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Το ρίσκο να ραγίσει η καρδιά σας μπορεί να μοιάζει υπερβολικά μεγάλο. Ωστόσο, έτσι λειτουργεί η αγάπη. Δίνετε την αγάπη που αναζητάτε και θυμηθείτε ότι έχετε την ικανότητα να την λάβετε στο ίδιο επίπεδο.

Υδροχόος Κάρτα: Το άρμα

Η ζωή δεν είναι απλή, αλλά προσπαθείτε πολύ και έχετε ήδη υπομείνει τόσα πολλά. Συνεχίστε να ζητάτε με πίστη αυτό που θέλετε και ακόμα κι αν δεν λάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε, η απάντηση στις προσευχές σας θα ανταποκρίνεται στις πιο αληθινές ανάγκες σας.

Ιχθύες Κάρτα: Η Σελήνη

Αφήστε την ημέρα να περάσει και μην ανησυχείτε για τις καταστάσεις, τις περιστάσεις ή τους ανθρώπους πάνω στους οποίους δεν έχετε έλεγχο. Μπορείτε να αγαπάτε από απόσταση και να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε άτομο έχει το δικό του ταξίδι. Το δικό σας μπορεί να είναι να αγαπήσετε αλλά να αφήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε αυτή τη στιγμή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments