Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (30/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (30/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (30/9/19)

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (30/9/19).

Κριός

Αν κι ενδιαφέρεσαι να ενισχύσεις τη σχέση σου, θα σου αρέσουν πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έναν αγώνα εξουσίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που μπερδεύει ένα ρομαντικό σενάριο.

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, χαλάρωσε και σκέψου προσεκτικά τις επιλογές σου. Ευτυχώς, αυτό που θεωρείς ότι αποτελεί εμπόδιο, θα αποδειχθεί μια χρυσή ευκαιρία για να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου, εφαρμόζοντας λίγη υπομονή και πολλή φαντασία.

Ταύρος

Το μυαλό σου έχει διακρίνει τα εμπόδια γύρω από ένα ερωτικό θέμα αυτή τη στιγμή….ακόμη κι αν εσύ προτιμάς να το αγνοήσεις. Είναι επίσης σημαντικό να παραδεχτείς, πως μπορεί να ρισκάρεις να παραπλανήσεις τον εραστή σου, που σε βλέπει μ’ ένα τρόπο…. που εσύ δεν τον βλέπεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια και δήλωσε τις απόψεις σου ξεκάθαρα. Το να είσαι εντελώς ειλικρινής, είναι αναμφίβολα η καλύτερη πολιτική και μπορείς να είσαι σίγουρη, ότι το ταίρι σου, θα προτιμούσε να ακούσει την αλήθεια, παρά να τρέφει φαντασιώσεις.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σιγουρευτείς πως έχεις σκεφτεί πολύ, πριν μιλήσεις για τις απόψεις σου, στο σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να είσαι όσο το δυνατόν σαφέστερη… ειδικά αν έχεις κρατήσει αρκετές σκέψεις σου κρυφές από το ταίρι σου, εδώ και καιρό. Μην πιεστείς για να πάρεις κάποιες αποφάσεις,… αλλά ταυτόχρονα, μην πιέσεις το ταίρι σου, ν’ αποδεχτεί μόνο τη δική σου άποψη! Η πνευματική σύνδεση με τον αγαπημένο σου θα είναι ευχάριστη, αν φροντίσεις για την ισορροπία των μεταξύ σας, συζητήσεων.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι δύσκολο να δεχτείς ότι υπάρχει κάτι που το παίρνεις προσωπικά αυτή τη στιγμή…. ειδικά αν το δράμα παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Ωστόσο, μπορείς να μειώσεις τις εντάσεις ή την ανταγωνιστικότητα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά σας. Να έχεις διάθεση να δείξεις καλοσύνη κι ευαισθησία, για την επίλυση αυτής της συνεχώς αυξανόμενης διαφωνίας. Ό, τι συμβαίνει τώρα, μπορεί να τελειώσει ευχάριστα, αν το θελήσεις.

Λέων

Παρόλο που εστιάζεις σε ελαττώματα ή σε κάποιες ατέλειες της σχέσης σου – και τις περισσότερες φορές είναι αντιπαραγωγικό – μπορείς να επωφεληθείς από αυτό τώρα, αν εξασφαλίσεις, πως η προσεκτική σου εστίαση είναι σκόπιμη. Μπορεί να βρεθεί μια λύση αν καταφέρεις να δεις τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, με ρεαλισμό και ειλικρίνεια. Ακόμα κι αν μια συζήτηση, φαίνεται πως είναι περιττά περίπλοκη, αν εστιάσεις σε ό,τι μπορεί να βελτιωθεί, θα διασφαλίσει πως θα γίνουν περισσότερα απ’ όσα θέλετε εσύ και το ταίρι σου.

Παρθένος

Οι σκέψεις σου, μπορεί να γίνουν πολύ παθιασμένες, αλλά ίσως χρειαστεί να τις φρενάρεις, αν δεις πως σκέφτεσαι υπερβολικά τα θέματα που επικρατούν τώρα στη σχέση σου. Αντί να ασχολείσαι με κάτι φαινομενικά σοβαρό, κοίταξε τι μπορεί και αξίζει, να το δεις πιο ανοιχτόμυαλα. Το να επιτρέπεις στη φαντασία σου να περιπλανηθεί, μπορεί να σε οδηγήσει σε ευχάριστες απαντήσεις για το ερωτικό σου δίλημμα, αντί να αφιερώσεις άφθονη λογική σ’ αυτό.

Ζυγός

Αν νιώθεις έντονη επιθυμία ν’ απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης στη σχέση σου, τότε είσαι πρόθυμη, να προκαλέσεις τον εαυτό σου. Ίσως, η κορυφή της λίστας περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός μυστικού στον εραστή σου, που έχεις κρατήσει καιρό, μόνο για τον εαυτό σου. Αντί να επικεντρωθείς στην ένταση ή την αναστάτωση που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό, επικεντρώσου στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, χάρη σ’ αυτό! Ακόμη και μια μικρή συναισθηματική αποκάλυψη από μέρους σου, θα μπορούσε να μεταμορφώσει το δεσμό σου!

Σκορπιός

Θα νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ανοιχτείς και να αποκαλύψεις κάτι στον εραστή σου αυτή τη στιγμή! Ίσως όμως, να μην έχεις το θάρρος που απαιτείται, για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό σου, για τον τρόπο με τον οποίο η εμπιστοσύνη θα μπορούσε να εμβαθύνει…. αλλά ίσως εξακολουθείς να νιώθεις αβέβαιη, για το αν η ευαισθητοποίησή σου, θ’ ανταμειφθεί από τον αγαπημένο σου. Αν δεν εμπιστευτείς την αλήθεια σου η τα ερωτικά σου οράματα, τότε δε θα μάθεις ποτέ, ποια θα είναι η απάντηση του εραστή σου.

Τοξότης

Η ισορροπία στη σχέση σου, θα σε κάνει να εκτιμήσεις προσεκτικά τι σκέφτεται ή τι αισθάνεται ο σύντροφός σου για ένα θέμα, που θεωρείς σημαντικό. Αν δεν λάβεις την υποστήριξη που θέλεις, τότε ίσως χρειαστεί να αναρωτηθείς αν οι προσδοκίες σου για το σύντροφό σου, είναι υπερβολικές. Ίσως είναι πιο χρήσιμο να χαλαρώσεις, για να βρεις μια ειλικρινή απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση, αντί να αφήσεις τα πράγματα να συνεχιστούν, χωρίς να μιλήσεις. Αντί να αναρωτιέσαι ή να υποθέτεις αν περιμένεις πολλά από το ταίρι σου, κάνε του άμεσα την ερώτηση

Αιγόκερως

Η στάση και η προσέγγισή σου για την αγάπη και το ρομαντισμό, μπορεί να είναι πολύ μεθοδική, και αυτό θα εξοργίσει τον αγαπημένο σου. Αντί να προωθήσεις κάτι, αργά κι αισθησιακά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ίσως να γίνεις λίγο πιο ενεργητική ή να δείξεις πιο άμεσο ενδιαφέρον. Δεν θέλει να σου το πει ο ίδιος! Γι’ αυτό ρίσκαρε….και δες μέχρι που σε παίρνει.

Υδροχόος

Αντί να ταλαιπωρείσαι από την ανάγκη να αντιδράσεις αυθόρμητα στην ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής, προσπάθησε να δεις πως μπορεί αυτό, να είναι το εφαλτήριο για την ενίσχυση μιας σέξι σύνδεσης. Ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η σχέση σου, τώρα. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να καθοδηγείται από την επαναστατική πλευρά σου, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αψηφήσεις κάποια πράγματα. Αν πιστεύεις, πως ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να ενδιαφέρεται ή ακόμα ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί από αυτό, τότε εμπιστέψου αυτή τη σκέψη!

Ιχθύες

Η φαντασία σου είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες σέξι εκφράσεις, ακριβώς τη στιγμή που τις χρειάζεσαι περισσότερο. Ιδιαίτερα αν καθοδηγηθείς, από την ισχυρή σου δημιουργικότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως ό, τι πεις θα είναι κατασκευασμένο ή προορισμένο να παραπλανήσει τον εραστή σου. Η φαντασία σου, θα σε κάνει να εκφραστείς αυθεντικά! Και ξέρεις, ότι δεν υπάρχει ανάγκη να εμπλουτίσεις την αλήθεια σου, για να κάνεις γνωστές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για ό,τι θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις αποκαλύψεις σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments