Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: 11άδα Έκπληξη από τον Μάρτινς

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: 11άδα Έκπληξη από τον Μάρτινς
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Σε αλλαγές που κανείς δεν περίμενε προχώρησε ο Πέδρο Μάρτινς

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Τις τελευταίεw ημέρες, τα ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των Πειραιωτών ανέφεραν ότι ο Μάρτινς σκεφτόταν σοβαρά να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στους Σέρβους. Τελικά ο Πορτογάλος προχώρησε σε αρκετές εκπλήξεις στην ενδεκάδα που κανείς δεν περίμενε.

Ο Πέδρο Μάρτινς διαφοροποίησε πολύ την ενδεκάδα με την οποία είχε συνηθίσει να παίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συγκεκριμένα Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά μένουν εκτός αρχικού σχήματος. Οι Βασίλης Τοροσίδη, Μάντι Καμαρά, Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, ετοιμάζονται να κάνουν το ποδαρικό τους σε 11άδα φάσης των ομίλων του Champions League για τη φετινή σεζόν.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Σα, Τοροσίδη, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Μπενζιά, Μασούρα και Γκερέρο.

Με τα μπλε στο «Μαρακανά» ο Ολυμπιακός (pic)

Οι ώρες περνούν και η έναρξη της αναμέτρησης στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου πλησιάζει. Εκεί, για τη 2η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Champions League, θα αναμετρηθούν ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός.

Τα δύο σωματεία έχουν ακριβώς τα ίδια χρώματα και η επιλογή εμφάνισης ήταν μία από τις τελευταίες λεπτομέρειες στη σημερινή σύσκεψη. Σε αυτή, οι Πειραιώτες κατέληξαν να φορέσουν την τρίτη τους εμφάνιση, δηλαδή την μπλε, ενώ οι Σέρβοι θα αγωνιστούν με την ερυθρόλευκη. Οι τελευταίες λεπτομέρειες λοιπόν διευθετήθηκαν και όπως είναι κατανοητό, οι ρόλοι θα αντιστραφούν στο «Γ . Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα φορέσει την πρώτη του εμφάνιση και ο Ερυθρός Αστέρας μία εκ των δύο που απομένουν.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments