Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν Βαγιαννίδης, Σερπέζης και Αθανασακόπουλος

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν Βαγιαννίδης, Σερπέζης και Αθανασακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης κάλεσε τους τρεις νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο "Τριφύλλι"

Παναθηναϊκός: Προ των πυλών βρίσκονται οι επεκτάσεις συνεργασίας των “Πρασίνων” με τους Σερπέζη, Αθανασακόπουλο, Βαγιαννίδη. Τελευταίος που ανανέωσε ήταν ο Σέχου, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2022. Ωστόσο πρακτικά αν δεν πέσουν υπογραφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τετελεσμένο.Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξασφαλίσει από κάθε άποψη τα νότα του και τα ταλέντα της ακαδημίας των μέλλον τους. Αναζητείτε, λοιπόν, η χρυσή τομή.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, οι Δημήτρης Σερπέζης και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος εκπροσωπούνται σε ό,τι αφορά στα δικαιώματα τους, στο γνωστό μάνατζερ Αντώνη Αποστολόπουλο. Για τον Γιώργο Βαγιαννίδη δεν ισχύει το ίδιο. Μάλιστα πρόσφατα γνωστοποίησε η πλευρά του παίκτη την διάθεση της στο έμπειρο μάνατζερ να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο νεαρός μπακ στράφηκε παράλληλα (και) προς το εξωτερικό εξετάζοντας το μέλλον του, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει τελική απόφαση.

Την ίδια ώρα αποτελεί κοινό μυστικό – δεν είναι κρυφό – ότι οι ατζέντηδες των πιτσιρικάδων σκανάρουν ξανά και ξανά την προσφορά – πρόταση του Παναθηναϊκού. Με ιδιαίτερο σκεπτικισμό μάλιστα , ώστε να την αποδεχτούν ή να την απορρίψουν, καθώς αρχικά δεν τους κάλυψε. Την ίδια ώρα διάφορες σειρήνες «ερυθρόλευκης» απόχρωσης – και όχι μόνο – τραγουδούν… αριστερά, δεξιά.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει προβεί στο ανάλογο…ψηστήρι, με τροποποιημένες – κατάτι – προσφορές ανα καιρούς, θεωρώντας ότι ένα τέτοιο συμβόλαιο, στις νεαρές ηλικίες, αποτελεί ευκαιρία για τα next big things. Από την άλλη η μνημονιακή κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα και το γεγονός αυτό λειτουργεί ως αντίβαρο στην συνεργασία, περιορίζοντας το οικονομικό δέλεαρ για τους νεαρούς άσους, που το σκέφτονται σοβαρά να δεσμευτούν με προοπτική τριετίας.

Μέσα σε αυτό το – υπό διαμόρφωση τοπίο – ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε δράση, ώστε να εξηγήσει στους νεαρούς άσους ότι το μέλλον τους βρίσκεται στο Κορωπί. Τους κάλεσε στο γραφείο του με προσωπική του πρωτοβουλία και τους προέτρεψε ξεκάθαρα να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, διευκρινίζοντας ότι τους υπολογίζει σε κάθε περίπτωση.

Στην τοποθέτηση τους κατέστησε ξεκάθαρο ότι στο εγγύς μέλλον θα πάρουν μέσα από την σκληρή δουλειά τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. Τους τόνωσε την ψυχολογία υποστηρίζοντας ότι τους πιστεύει ως παίκτες. Ενδεχομένως η επιστράτευση Δώνη να παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση των πιτσιρικάδων, που δείχνουν να ξεχωρίζουν μέσα από την δουλειά τους αλλά συνυπολογίζουν από την πλευρά τους ορθά τόσο το οικονομικό σκέλος όσο και τις ευκαιρίες που θα πάρουν . Το τι μέλλει γενέσθαι θα αποδειχτεί σχετικά άμεσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments