Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Περέα και οι υπερβολικές αντιδράσεις

Παναθηναϊκός: Ο Περέα και οι υπερβολικές αντιδράσεις
Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να μιλήσει με τον νεαρό Κολομβιανό για τις αντιδράσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Παναθηναϊκός: Ο Χουάν Χοσέ Περέα πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο βασικό σχήμα, στο νικηφόρο πέρασμα από την Νέα Σμύρνη με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κολομβιανός φορ εξέφρασε τη διπλή χαρά του για το ματς του «Τριφυλλιού» με τον Πανιώνιο, μέσω ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Διπλή η χαρά. Πρώτα για τη σημαντική νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μετά για το ντεμπούτο μου στη βασική ενδεκάδα με μεγάλη προσμονή για να βελτιωθώ. Κάθε μέρα και πιο πολύ», έγραφε η ανάρτηση του του νεαρού επιθετικού.

Στον Παναθηναϊκό πρέπει να προσέξουν με τον νεαρό επιθετικό. Ο Περέα αντιδράει υπερβολικά και τις περισσότερες φορές λίγο θεατρινίστικα. Στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε διεκδίκηση με τον Τσιμίκα και στη Νέα Σμύρνη σε φάση με τον Μανιάτη, αν και δέχτηκε χτυπήματα -πάνω στη φάση-, ο νεαρός Κολομβιανός αντέδρασε πάρα πολύ θεατρικά. Τόσο υπερβολικά που θύμισε τον Ριβάλντο ίσως στο κορυφαίο “θέατρο” όλων των εποχών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, όταν είχε σωριαστεί στο έδαφος λες και τον είχε χτυπήσει κεραυνός κρατώντας το πρόσωπό του, ενώ η μπάλα από αντίπαλο τον είχε βρει στον μηρό.

Περέα: “Θέλω όλο και πιο πολλά”

Ο Χουάν Περέα μετά το ντεμπούτο του με ανάρτησή του στα stories του Instagram εκδήλωσε την επιθυμία του να διακριθεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. “Θέλω, μόνο, όλο και πιο πολλά” έγραψε ο νεαρός Κολομβιανός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments