Lifestyle

Snik: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ (pics&vid)

Snik: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ (pics&vid)
Snik: Η σχέση του ζευγαριού όμως ξεκίνησε στις αρχές του Σεπτέμβρη ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

Snik: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο γνωστός ράπερ. Σύμφωνα με το youtipster.gr, σε πρόσφατη έξοδό τους σε μπαρ του Χαλανδρίου  ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, μαρτυρώντας τον έρωτά του. H Ηλιάνα κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή και δεν έχει απαντήσει ποτέ ευθέως για τις σχέσεις της.

Μέχρι και σήμερα οι δημοσιογράφοι της ζητούσαν να απαντήσει για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Κωσταντίνο Αργυρό και τις κοινές τους φωτογραφίες, όμως εκείνη τηρούσε σιγήν ιχθύος. Μάλιστα τον Αύγουστο, στα γυρίσματα του GNTM, η Ηλιάνα είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου με ιδιαίτερο κέφι και σέξι κινήσεις χόρευε το Senorita, το νέο hit του συντρόφου της με την Τάμτα. Η σχέση του ζευγαριού όμως ξεκίνησε στις αρχές του Σεπτέμβρη ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

Το μοντέλο και κριτής βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Το GNTM σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, τα επαγγελματικά της είναι… ανθηρά και αυτό που έλειπε είναι ένας έρωτας να ολοκληρώσει την «εικόνα». Από την άλλη, ο SNIK (κατά κόσμον Δημήτρης Γιαννούλης) είναι από τους πλέον δημοφιλείς ράπερς, ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal και χαρακτηρίζεται ως ιντερνετικό φαινόμενο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments