Πολιτισμός

Beyonce – Adele: Μαζί σε ένα τραγούδι του άλμπουμ των OneRepublic

Beyonce – Adele: Μαζί σε ένα τραγούδι του άλμπουμ των OneRepublic
Beyonce - Adele: Οι δυο μεγάλες pop stars ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο άλμπουμ των OneRepublic.

Beyonce – Adele : Οι Beyoncé και Adele ηχογράφησαν ένα τραγούδι για τους OneRepublic, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής της μπάντας.Ο Ράιαν Τέντερ είπε ότι οι δύο τραγουδίστριες ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι και ότι ο Κρις Μάρτιν των Coldplay τις συνοδεύει στο πιάνο.  Ο τραγουδιστής των OneRepublic έκανε τις αποκαλύψεις σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στα παρασκήνια του Global Citizen Festival 2019.

Ο Τέντερ μιλούσε σε δημοσιογράφο για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και ανακοίνωσε ότι οι Beyoncé, Adele και Martin όλοι μαζί θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε αυτό.Θα είναι το πρώτο τραγούδι στο οποίο οι βασίλισσες της ποπ Beyoncé και Adele θα ενώσουν τις φωνές τους. Η Beyoncé και ο Κρις Μάρτιν συνεργάστηκαν το 2015 στο τραγούδι των Coldplay ‘Hymn For The Weekend’ από το άλμπουμ τους ‘A Head Full of Dreams’.

OneRepublic: Το συγκρότημα που ένωσε Beyonce και Adele

Οι OneRepublic είναι αμερικανικό συγκρότημα της pop rock μουσικής σκηνής. Δημιουργήθηκαν στο Κολοράντο το 2003 και απέκτησαν ευρεία φήμη μετά την κυκλοφορία του σινγκλ Apologize, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία διεθνώς. Από το καλοκαίρι του 2006, οι OneRepublic κατέχουν σταθερά υψηλή θέση στο MySpace, εξαιτίας της ευρύτατης προβολής στην εν λόγω διαδικτυακή κοινότητα. Ξεκίνησαν από τον τραγουδοποιό και δισκογραφικό παραγωγό Ράιαν Τέντερ και το φίλο του από το Γυμνάσιο Ζακ Φέλκινς, στο Κολοράντο Σπρινγκς.

Το 2003 το σχήμα οριστικοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με τους Τέντερ, Φέλκινς, Ντριου Μπράουν, Έντι Φίσερ και Τιμ Μάιερς. Υπέγραψαν συμβόλαιο με την Columbia Records και το 2005 μπήκαν στο στούντιο με τον παραγωγό Γκρεγκ Γουέλς και ηχογράφησε 2 τραγούδια με τον Τέντερ. Εν συνεχεία το συγκρότημα πήγε στην Interscope Records/Mosley Music Group. Το 2007 ο Τιμ Μάιερς έφυγε από το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Μπρεντ Κατσλ.

Το πρώτο τους τραγούδι “Apologize” παρουσιάστηκε στο άλμπουμ του Timbaland’ το 2007 με τίτλο Shock Value. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως σινγκλ στο πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος Dreaming Out Loud . Το σινγκλ έγινε τρεις φορές πλατινένιο (πουλώντας 3 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ και πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως, ως τον Απρίλιο του 2008). Αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση στο U.K. Official Top 40 Week στις 1 Νοεμβρίου του 2007.

Τους επόμενους μήνες το συγκρότημα έπαιξε ζωντανά τραγούδια, τα οποία περιέχονται στον πρώτο τους δίσκο. Το επόμενό τους σινγκλ ήταν το “Stop and Stare” , το οποίο έπαιξαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας So You Think You Can Dance στις 7 Απριλίου του 2008.

Το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε με τίτλο Dreaming Out Loud κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου του 2007 στις ΗΠΑ και έγινε χρυσό από τη RIAA. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις αρχές του 2008 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και στους επόμενους μήνες κυκλοφόρησε σταδιακά και στις υπόλοιπες χώρες στον κόσμο. Στο άλμπουμ περιέχεται το επίσημο remix του σινγκλ “Apologize” με συμμετοχή του Timbaland, το οποίο ανέβηκε στην πρώτη θέση σε δεκάδες χώρες και ήταν για 14 μη συνεχείς εβδομάδες στην πρώτη θέση στο United World Chart και έγινε τρεις φορές πλατινένιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments