Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (1/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (1/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

  • Κριός

Πόσο διατεθημένοι είστε να παραμερίσετε λίγο το αυστηρά επαγγελματικό σας πρόγραμμα, αγαπητοί Κριοί; Ένα γλυκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις διαπροσωπικές σας πτυχές, σας ωθεί να επιλέξετε πιο χαλαρωτικούς ρυθμούς. Δεν πρόκειται να επέλθει καμιά καταστροφή, αν στραφείτε στα φιλικά σας άτομα. Προτιμήστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με τη συντροφιά τους, με διάθεση θαλπωρής και ευαισθησίας!

  • Ταύρος

Με ποιους θα χαλαρώσετε αν όχι με τους φίλους σας, αγαπητοί Ταύροι; Η συνάντηση αρμονικής ροής της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τη διάθεσή σας να βαθύνετε τις μεταξύ σας σχέση! Δεν χρειάζεστε να γνωρίζεστε χρόνια με όλους για να συζητήσετε άνετα και εύθυμα. Κατ’ ακρίβεια, ίσως σας φανεί πιο εύκολο να ανοιχτείτε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να μιλήσετε, μπορείτε να είστε άριστοι ακροατές!

  • Δίδυμοι

Ο εσώτερος «τύραννός» σας μπορεί να πάρει ρεπό, αγαπητοί Δίδυμοι! Κοιτάξτε για λίγο πέρα από τα καθήκοντα, για να σκεφτείτε το μέλλον που θέλετε να στήσετε. Το γενναιόδωρο τρίγωνο της Σελήνης με τον οραματιστή Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα και σε όσα δεν αξίζει να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο μπορεί να αποδειχθεί εργαλείο, προκειμένου να ξεπεράσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις. Δείτε με τι καινούργιο και ανανεωτικό μπορείτε να συμβάλετε και στην ομάδα σας. Με λίγη επιπλέον καλή θέληση, έχετε τα φόντα να συλλέξετε πολλούς συμμάχους!

  • Καρκίνος

Μην περιορίζετε τη φαντασία σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Τολμήστε να οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι δεν είστε απόλυτα έτοιμοι. Η Σελήνη και ο εφευρετικός Ποσειδώνας κεντρίζουν τους τομείς σας της έμπνευσης και της περιπέτειας: Βάλτε ενέργεια και πάθος σε όσα ονειρεύεστε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πού θέλετε να βρεθείτε; Αν πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, μπορεί να είστε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

  • Λέων

Πώς τα πάτε με τα ντεζαβού, αγαπητοί Λέοντες; Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και οξύνει την τηλεπαθητική διαίσθησή σας! Δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας, ακόμα κι αν βρίσκεται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια. Μια και κάτι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας, η μέρα είναι ιδανική για να διαπεράσετε επιτέλους την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Αυτές οι φαινομενικές «συμπτώσεις» είναι το σκηνικό που έχετε ανάγκη. Αξίζει πραγματικά να τις διερευνήσετε περισσότερο!

  • Παρθένος

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και όχι τα δεδομένα άλλων, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον Ποσειδώνα της φαντασίας, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξωτερικεύετε την περίπλοκη προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων. Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται και οι άλλοι. Αν δεν τα πάτε καλά με τα λόγια, εκφραστείτε με μουσική ή χορό!

  • Ζυγός

Χρειάζεστε κίνητρο για να επιστρέψετε στην ευημερία σας, αγαπητοί Ζυγοί; Το σύμπαν θα σας το δώσει, για να θέσετε λίγο πιο ψηλά τον πήχη των υποχρεώσεων προς τον εαυτό σας! Αν θέλετε να ξεπεράσετε κάποιες συνήθειες που βλάπτουν την καθημερινότητά σας, προχωρήστε ακάθεκτοι. Να είστε ειλικρινείς με τις ανάγκες σας και να κάνετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Η πιο υγιεινή διατροφή, η τακτική άσκηση και η προσωπική σας περιποίηση θα γίνουν εξαιρετικά ευχάριστες διεργασίες!

  • Σκορπιός

Προσγειωθείτε για να μην παρασυρθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Προσέξτε τις ορμητικές δονήσεις της Σελήνης από το ζώδιό σας, που συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα σας του πάθους. Μην αφήσετε να πάνε χαμένες αυτές οι δυναμικές έλξεις, που θα σας καταστήσουν τους πλέον επιθυμητούς. Αν είστε δεσμευμένοι, φορέστε τον πιο τολμηρό εαυτό σας και αφήστε το ταίρι σας να σας δείξει τις «ευχαριστίες» του!

  • Τοξότης

Το σπίτι σας αποτελεί τον παράδεισό σας, αγαπητοί Τοξότες; Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας έμφαση στον οικιακό τομέα σας. Παρά την ανεξάρτητη φύση σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να συμπορευτείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Παράλληλα, φροντίστε τους χώρους σας και καθαρίστε τους από καθετί περιττό. Η αλλαγή στη διακόσμηση και λίγες καινούργιες πινελιές, θα τους μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο!

  • Αιγόκερως

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην επαγγελματική και την τρυφερή διάθεσή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αυτό οφείλεται σε ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Αν λαχταράτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, επικεντρωθείτε σε αυτό και όχι στις εκκρεμότητές σας. Παραμερίστε τους ενδοιασμούς σας και αρκεστείτε στο να νιώσετε. Κάθε επαφή με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε – και τούμπαλιν – καθαρίζει τη σκέψη!

  • Υδροχόος

Η συνταγή της επιτυχίας σας περιλαμβάνει ίσες ποσότητες οργάνωσης και οραματισμού, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον μυστικιστή Ποσειδώνα, φωτίσει τον τομέα σας των χρημάτων. Τώρα μπορείτε να στήσετε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης, γι’ αυτό σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Ταυτόχρονα, μην παραμερίσετε τη φαντασία σας: Έχει σημασία να οραματιστείτε αυτά που θέλετε να πετύχετε, ακόμα κι αν δεν σας φαντάζουν «πρακτικά»!

  • Ιχθύες

Δεν είναι μισοάδειο το ποτήρι σας, αγαπητοί Ιχθύες! Το βλέπετε έτσι, επειδή είστε κουρασμένοι και αρκετά πιεσμένοι. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε μέρος της έντασής σας, για να βρείτε ξανά την αίσια οπτική σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη χαλάρωσή σας. Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή ένα χαλαρωτικό μασάζ, αντί ενός φορτωμένου προγράμματος. Αν μπορέσετε, φροντίστε να χωθείτε στις πυτζάμες σας το συντομότερο δυνατόν!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments