Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Μετράει αντίστροφα για να φύγει

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Μετράει αντίστροφα για να φύγει
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Πορτογάλος χαφ συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά τον Ιανουάριο.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Το καλοκαίρι η ΑΕΚ αποφάσισε να προσλάβει τον Μιγκέλ Καρντόσο. Η Ένωση στήριξε τον Πορτογάλο τεχνικό και το πλάνο του, εκπληρώνοντας όλες τις μεταγραφικές του επιθυμίες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες μεταγραφές που έγιναν ήταν προσωπικές επιλογές του κόουτς. Περισσότερο από όλους ο Ζεράλδες τον οποίο είχε αναδείξει ο Καρντόσο στην Ρίο Άβε.

Το εγχείρημα με τον Μιγκέλ Καρντόσο τελείωσε γρήγορα καθώς η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε επαγγελματικό σύλλογο. Η ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και περισσότερο η άρνηση του Πορτογάλου να καταλάβει την κατάσταση, προκάλεσαν την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη που τον τελείωσε το ίδιο βράδυ. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα φέρει ο Ζεράλδες που είχε αποβληθεί με δυο κάρτες σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Μετράει μέρες στην ΑΕΚ

Μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Κανρτόσο κυκλοφόρησαν πολλές φήμες που ήθελαν την ΑΕΚ να θέλει να “σπάσει” τον δανεισμό του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτή η σκέψη υπήρχε από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην πράξη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα τέθηκε και από τις δυο πλευρές.

Παρά το γεγονός πως ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε ότι τον υπολογίζει κανονικά, έχει αγωνιστεί ελάχιστα υπό τις οδηγίες του. Σύμφωνα με το Sportime ο Πορτογάλος δεν δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν παίζει. Ξέρει πως θα φύγει τον Ιανουάριο και το ψυχροπολεμικό κλίμα που τώρα επικρατεί μεταξύ του εκπροσώπου του και της ΑΕΚ, βοηθάει στο να μετράει αντίστροφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Καρντόσο με τον οποίο η Ένωση ακόμα δεν έχει βρει λύση στο θέμα τις αποζημίωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments