Ελλάδα

Απεργία: Πώς κινούνται σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία: Πώς κινούνται σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς
Απεργία: Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη κινητοποίηση, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ακινητοποιημένοι μέχρι τις έξι το πρωί της Πέμπτης θα είναι οι συρμοί στις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί και ο ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού. Το τραμ θα λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ και την Πέμπτη

Επίσης, οι εργαζόμενοι στο Μετρό – γραμμές 1, 2 και 3 – αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απεργίας ή στάσης και των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση της εταιρείας για υπογραφή ΣΣΕ στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).

Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Εικοσιτετράωρη απεργία για σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αποφάσισαν τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία. Στην απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά συμμετέχει και η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments