Ελλάδα

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της British Airways

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της British Airways
"Ελευθέριος Βενιζέλος": Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να αναχωρήσουν με το ίδιο αεροσκάφος οι 152 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα της Τετάρτης εξαιτίας βρετανικού αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση Λάρνακα – Λονδίνο όταν παρουσίασε πρόβλημα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr , στο αεροσκάφος επέβαιναν 152 άτομα και εξαμελές πλήρωμα όταν το πλήρωμα αντιλήφθηκε καπνό στην καμπίνα.

Πρόκειται για την πτήση BA2673 της British Airways, η οποία απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Έτσι, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος“. Άμεσα ο πύργος ελέγχου του επέτρεψε την προσγείωση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και έτσι στις 19.30 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι επιβάτες με τη βοήθεια της αστυνομίας αποχώρησαν από το αεροσκάφος με τη βοήθεια της αστυνομίας και παραμένουν σε κλειστό χώρο του αεροδρομίου.

Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pagenews.gr, το πρωί της Πέμπτης οι 152 επιβάτες  και το εξαμελές πλήρωμα αναμένεται να συνεχίσουν με το ίδιο αεροσκάφος το ταξίδι τους με προορισμό το Λονδίνο .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments