Video

Σάλος με διαιτητή τένις για «καμάκι» που έκανε σε 16χρονη την ώρα του αγώνα

Σάλος με διαιτητή τένις για «καμάκι» που έκανε σε 16χρονη την ώρα του αγώνα
Ένας Ιταλός διαιτητής Τένις έκανε "καμάκι" σε μια 16χρονη την ώρα του αγώνα με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στον χώρο του Τένις. Αφορμή είναι η ανάρμοστη και σεξιστική συμπεριφορά ενός Ιταλού διαιτητή. Ο Τζιανλούκα Μοσκαρέλα διαιτήτευσε ένα παιχνίδι στο τουρνουά της Φλωρεντίας. Την ώρα που το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη η κάμερα τον έπιασε να κάνει “πέσιμο” στην 16χρονη που μάζευε τις μπάλες.

Κάμερες έχουν καταγράψει τον Τζιανλούκα Μοσκαρέλα να λέει αρχικά «είσαι πολύ σέξι» στο 16χρονο κορίτσι ενώ στη συνέχεια ο Ιταλός διαιτητής ακούγεται να την ρωτάει «ζεσταίνεσαι… σωματικά ή συναισθηματικά;». Λίγο αργότερα της είπε ότι είναι φανταστική και εκείνη τον ευχαρίστησε για τα λόγια του.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Μασκαρέλα

Το περιστατικό έγινε  την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα για το ATP Challenger Tour στη Φλωρεντία, ανάμεσα στον Πέδρο Σούσα και στον Ενρίκο Ντελά Βάλε. Η ανακοίνωση της ΑΤΡ αναφέρει ότι ο Μοσκαρέλα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σε βάρος του Ιταλού διαιτητή υπήρξαν και άλλες καταγγελίες για τη εν γένει συμπεριφορά του. Για το περιστατικό με την έφηβη έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με την Corriere Fiorentino, και οι γονείς της οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο υποβολής αγωγής κατά του Μοσκαρέλα καθώς η κόρη τους δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 και αυτό μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση ανηλίκου.

Δείτε και δεύτερο στιγμιότυπο από τα σχόλια του διαιτητή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments