Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (2/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (2/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

  • Κριός

Είναι εφικτό να γίνετε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι και πιο σπουδαίοι, αγαπητοί Κριοί; Και γιατί όχι; Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, σας αναμένει κάποια απίστευτη εξέλιξη σε έναν από τους στόχους σας! Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, πιάστε αποφασιστικά το τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα ανά τον πλανήτη, να έχετε ανοικτά τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

  • Ταύρος

Ποια μυστικά έχετε κρυμμένα βαθιά, αγαπητοί Ταύροι; Κάποιο από αυτά τραντάζει την πόρτα να βγει στην επιφάνεια! Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Συναντήστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή συνομιλήστε μαζί του μέσω τηλεφώνου. Μόνο να του διευκρινίσετε εξαρχής αν θέλετε να εκφράσει απόψεις ή συμβουλές ως προς τα λεγόμενά σας. Μην χρονοτριβήσετε με άσκοπα θέματα στη δουλειά και καθυστερήσετε σε αυτό το ραντεβού!

  • Δίδυμοι

Η παρατήρηση των ανθρώπων είναι μία από τις αγαπημένες σας ενασχολήσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Και κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε τώρα, έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ενθουσιώδεις διαλόγους: Μπορεί να αρχίσει με το βιβλίο που θα διαβάζει ή το επώνυμο ρούχο που θα φοράει. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να προκύψει μια ερωτική έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, ακολουθήστε την βουδιστική τακτική του «άπειρου»… Αν ρωτάτε αντί να μιλάτε με βεβαιότητα, το ταίρι σας θα απολαύσει να σας απαντά!

  • Καρκίνος

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μια περίπλοκη κατάσταση, αγαπητοί Καρκίνοι; Η Σελήνη από τον τομέα σας της υποβοήθησης, προειδοποιεί: Ίσως να μην πρέπει εσείς να λύσετε τους «κόμπους» άλλων! Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, δεν έχετε λόγο να τον σπαταλάτε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Αντίθετα, είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε εσείς να σας επιστρέψουν κάποιες χάρες. Καιρός είναι να ξεπληρώσουν όσοι σας χρωστούν, αν χρειαστείτε ενίσχυση σε κάποιο δικό σας θέμα!

  • Λέων

Βάλτε λίγη επιπλέον πολυτέλεια στη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες! Τις επιπλέον ανέσεις τις απαιτεί η Σελήνη από τον παρακμιακό Τοξότη. Αλλά φροντίστε να επιλέξετε κάτι που δεν θα επιβαρύνει την υγεία σας ή το περιβάλλον. Αν στραφείτε σε κάποιο φθινοπωρινό αξεσουάρ, διαλέξετε κάτι με διάρκεια στο χρόνο σε επίπεδο ποιότητας. Η πλανητική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε και λίγο παραπάνω χρόνο στους φίλους σας. Θα σας κάνει καλό να οργανώσετε κάτι ευχάριστο για το βραδάκι!

  • Παρθένος

Δεν έχετε ροπή προς την ακαταστασία, αγαπητοί Παρθένοι… Αλλά έτσι κι αλλιώς θα νιώσετε μια ώθηση να ασχοληθείτε με τους χώρους σας: Προς τα εκεί σας στρέφει η Σελήνη, από τον Τοξότη και τον 4ο Οίκο του σπιτιού. Η διαδικασία της οργάνωσης και της καθαριότητας θα βοηθήσει στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση» να αφορά και μεταφορικά, κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε. Όσο σιδερώνετε, μπορεί να αναδυθούν επώδυνα συναισθήματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί… Αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μόνοι τις προκλήσεις, ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

  • Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η κοινωνική πεταλούδα που κρύβετε μέσα σας θέλει να σπάσει το κουκούλι της! Θα απλώσει τα πολύχρωμα φτερά της, χάρη στην παρουσία της Σελήνης στον επικοινωνιακό σας τομέα. Να ξέρετε ότι θα έχετε μειωμένη διάθεση για διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να συναντήσετε ανθρώπους. Ένα αυθόρμητο γεύμα έξω, θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Η διάθεσή σας για φλερτ, δεν αποκλείεται να έλξει κοντά σας κάποια πολύ ενδιαφέροντα άτομα!

  • Σκορπιός

Σας ενδιαφέρει η «αναβάθμισή» σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τη Σελήνη στον 2ο Οίκο σας της λογικής και της ευαισθησίας, θα θελήσετε να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας, αν έχετε την πρόθεση να εξορμήσετε στα μαγαζιά. Αν επιλέξετε να ξοδέψετε λιγότερα και να κάνετε λίγη αποταμίευση, πολύ σύντομα θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας!

  • Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν υπάρχει μέτρο ή περιορισμός για εσάς: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα στον επιδεικτικό τομέα σας! Δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, γιατί έχετε την ικανότητα να αναπληρώσετε αργότερα τα όποια κενά. Αυτή η φάση είναι ιδανική για να χειριστείτε και κάποιες παλιές ανοικτές υποθέσεις… Η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει να αποδεχθείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει, όπως και να μεταδώσετε τη δική σας γνώση σε άτομα που θα εμπνεύσετε!

  • Αιγόκερως

Η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη, αγαπητοί Αιγόκεροι; Τα άστρα σας συνιστούν να αποδεχθείτε το γεγονός αντί να το παλέψετε. Είναι μία από εκείνες τις φάσεις, που θα ωφεληθείτε αν βάλετε στην άκρη τις πρακτικές υποχρεώσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στο να έρθετε πιο κοντά με άτομα του περιβάλλοντός σας, ίσως κάποιο να χρειάζεται βοήθεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειάζεστε εσείς να μιλήσετε με κάποιον μέντορά σας για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας.

  • Υδροχόος

Δείτε με πιο χαρωπή ματιά την αγάπη, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της απόλαυσης, ένα γεύμα για δύο μπορεί να μετατραπεί σε συνάντηση με όλη την παρέα. Είναι η ιδανική ευκαιρία να μιλήσετε για τις εξελίξεις στη ζωή σας, να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε σπίθες για ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο: Το πιο αποδοτικό αφροδισιακό, θα είναι το μοναδικό σας χιούμορ!

  • Ιχθύες

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται στόχο και κίνητρο, αγαπητοί Ιχθύες! Υπάρχουν στο περιβάλλον σας άτομα που σας εκτιμούν και θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αρκεί να τους αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο. Μην σπαταλάτε τη ζωή σας με δραστηριότητες που απλά γεμίζουν τη μέρα, από φόβο μην μείνετε μόνοι. Η ατομικότητα μπορεί να γίνει η πιο αποδοτική επιλογή σας, αν την αξιοποιήσετε δημιουργικά και αποδοτικά. Φυλάξτε την ενέργειά σας για τις ώρες που θα σας επισκεφθεί η έμπνευση!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments