Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (2/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (2/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

  • κριός

Θα έχεις μια εκπληκτικά ισχυρή θεραπευτική επιρροή στα ερωτικά σου, οπότε θα καταφέρεις να ηρεμήσεις οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί στη σχέση σου. Είσαι έντονα ελκυστική…. και θα εκπέμπεις σεξουαλικότητα, από μέσα προς τα έξω. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για καινούργιες γνωριμίες και για να δοκιμάσεις τη δύναμη της ελκυστικότητάς σου!

  • ταύρος

Κάποιος βαθμός μυστικότητας θα ισχυρός τώρα στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα καθώς η Σελήνη επηρεάζει την αποκόλληση και όλες τις κρυφές καταστάσεις. Ο χρόνος που περνάς με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι ευχάριστος….αλλά αυτά που δεν συζητάτε, θα δοκιμάσουν την υπομονή σου. Ζητώντας συμβουλές από έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, σχετικά με τον τρόπο επίλυσης μιας κατάστασης στην ερωτική σου ζωή, ίσως να μην είναι τελικά και τόσο χρήσιμη κίνηση.

  • δίδυμοι

Με ενισχυμένο τον παράγοντα του αισθησιασμού, θα πάρεις θάρρος να ρισκάρεις ή να επικοινωνήσεις μ’ ένα τρόπο, που κανονικά δε θα έκανες ποτέ. Αυτό μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για τον εραστή σου ή για κάποιον που θέλεις να πλησιάσεις. Άφησε τη ζεστασιά να διαπεράσει την ερωτική σου ζωή, για να βελτιώσει τις γραμμές επικοινωνίας, που μπορεί να ήταν τεταμένες τελευταία, ανάμεσά σας.

  • καρκίνος

Η εκτίμηση θα είναι κάτι που θα έρθει σύντομα και η άφιξή της, πιθανότατα δεν θα μπορούσε να είναι πιο έγκαιρη. Ακόμα κι αν νιώσεις ότι κάτι υπάρχει σε μια άλλη περιοχή του κόσμου σου, είναι ο τρόπος που ο εραστής σου θα καταστήσει σαφές πως σε εκτιμάει. Και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Είσαι ελεύθερη? Τότε μπορεί να ξαφνιαστείς από κάποιον, που αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά του σε σένα, με έναν τρόπο που ήθελε εδώ και πολύ καιρό!

  • λέων

Το ρομάντζο μπορεί να βρεθεί και να το απολαύσεις, μακριά από το σπίτι. Όσο περισσότερο επικεντρωθείς στο καλό φαγητό και τη διασκέδαση, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητές σου, να το ζήσεις. Ακόμα κι αν τα χρήματα είναι λίγα ή η κοινωνικοποίηση δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή στην ατζέντα σου, θα εκπλαγείς με το τι συμβαίνει αν περιποιηθείς τον εαυτό σου. Όταν είσαι σέξι και το ξέρεις, όλος ο κόσμος το αναγνωρίζει!

  • παρθένος

Η διαίσθησή σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα οξυμένη αυτή τη στιγμή, αλλά απέφυγε να πάρεις μια συγκεκριμένη κατάσταση -ή ίσως κάτι που σου είπε ο εραστής σου-πολύ σοβαρά. Μπορεί να είσαι σε θέση να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές με μεγάλη ακρίβεια! Αλλά μπορεί να διακινδυνεύσεις να παρερμηνεύσεις το μήνυμα του εραστή σου…αν η ανυπομονησία σου, συνδυαστεί με τα συναισθήματά σου. Να είσαι προσεκτική…. αλλά όχι υπερβολικά ευαίσθητη!

  • ζυγός

Άλλη μια βόλτα στο παρελθόν, υπάρχει περίπτωση να συμβεί με κάποιο τρόπο, αλλά ίσως χρειαστεί να αντισταθείς σε κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να το αντικρούσεις στην πορεία! Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σου, μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστα ενδιαφέρον ή δελεαστικός! Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις πως η ευαισθησία ή η λογική θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Να ξέρεις, πως τα καλά πράγματα σπάνια αναδημιουργούνται!

  • σκορπιός

Ο ενθουσιασμός θα μπορούσε να βρει τον δρόμο του στα ερωτικά σου…. και θα φέρει την πολυπόθητη ανακούφιση ή απελευθέρωση. Αυτό που συμβαίνει τώρα, μπορεί να χρειάζεται περισσότερη διπλωματία ή τακτική από ό, τι νόμιζες ότι θα χρειαζόταν…..ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάποιες συζητήσεις με τον εραστή σου. Ίσως να έφτασε η ώρα για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει, και αφορούν τον τρόπο που μπορείς να ισορροπήσεις τη δουλειά, με την ερωτική σου ζωή.

  • τοξότης

Μια επιρροή που διαπερνάει την ερωτική σου ζωή, μπορεί να γλυκάνει μία κατάσταση που συνδέεται με τον εραστή σου! Ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις τις ανησυχίες ή τις αμφιβολίες που έχεις, στην προσπάθειά σου να κερδίσεις την προσοχή του. Αν η σχέση σας πρέπει να εξεταστεί ή ένα ευαίσθητο θέμα πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά, τότε μια σύντομη καθυστέρηση για να απολαύσετε μαζί τη μαγεία που προσφέρεται τώρα, θα εξασφαλίσει ότι θα ελαττώσει οποιαδήποτε πιθανή ένταση δημιουργηθεί στη συζήτησή σας.

  • αιγόκερως

Μια ισχυρή σχέση μεταξύ της ερωτικής και της κοινωνικής σου ζωής υπάρχει τώρα και μπορεί να σε περιβάλλει «κουμαντάροντας» ένα σχέδιο που επιθυμείς πολύ, να συμβεί. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να είναι πρόθυμος να παράσχει βοήθεια, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θέλεις τα πάντα, να γίνουν ακριβώς όπως επιθυμείς. Μην αισθάνεσαι ότι κάθε απόφαση, στηρίζεται εξ ολοκλήρου από σένα.

  • υδροχόος

Αν είσαι πρόθυμη να γίνεις ο ακροατής που χρειάζεται τώρα το ταίρι σου, τότε μπορεί να υπάρξει ευχάριστη πρόοδος σε ό, τι αφορά το χτίσιμο της γέφυρας ανάμεσά σας. Έχεις την ευκαιρία ν’ αφήσεις πίσω σου μια πτυχή του παρελθόντος σου, αλλά αυτό περιλαμβάνει αρχικά, μια αμήχανη συζήτηση. Νέα επίπεδα εγγύτητας και οικειότητας προσφέρονται… αν είσαι πρόθυμη να αφήσεις το ταίρι σου να πει αυτά που θέλει ή να είσαι αυτή που θα τον ακούσει όταν σε χρειαστεί.

  • ιχθύες

Τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά, μπορεί να γίνουν σημείο εστίασης τώρα στην ερωτική σου ζωή. Αν δεν νιώθεις πως έχεις πολλά μετρητά ή δεν σου προσφέρει χρήματα ο αγαπημένος σου, τότε δε θα είσαι καθόλου ευχαριστημένη. Όμως το σύμπαν τελικά θα σε βοηθήσει. Γιατί θα συνειδητοποιήσεις, πως με το ταίρι σου, μπορείτε να ζήσετε πράγματα που δεν μπορούν ν’ αγοράσουν…. όλα τα χρήματα του κόσμου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments