Αθλητισμός

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Κλήθηκε στην Εθνική από τον Φαν’τ Σιπ

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Κλήθηκε στην Εθνική από τον Φαν’τ Σιπ
Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ο ποδοσφαιριστής της Λα Κορούνια έλαβε προσκλητήριο από τον Τζον Φαν'τ Σιπ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Επιστροφή στη “γαλανόλευκη” για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν της Λα Κορούνια. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ του έστειλε… προσκλητήριο για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, ενόψει των αναμετρήσεων με την Ιταλία και τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Λαμπρόπουλος επιστρέφει στην Εθνική έπειτα από τον Νοέμβριο του 2018, όπου είχε μπει στην αποστολή για το ματς με την Εσθονία. Οι Ισπανοί μάλιστα ανάρτησαν και μήνυμα στα social media γνωστοποιώντας την κλήση του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Εθνική.

Οι εκπλήξεις του Φαν’τ Σιπ

Την ευκαιρία σε αρκετά νέα πρόσωπα να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα θα δώσει ο Τζον Φαν’τ Σιπ στα δύο προσεχή παιχνίδια κόντρα σε στην Ιταλία (12/10) στο «Ολίμπικο» και τη Βοσνία (15/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Ολλανδός τεχνικός, με δεδομένο ότι η «γαλανόλευκη» απέτυχε στα προκριματικά ακόμα μιας διοργάνωσης αποφάσισε να γίνει σχεδόν ριζική ανανέωση στο ρόστερ. Ουσιαστικά, θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε δεν έχουν κληθεί ποτέ στην εθνική, είτε είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να χτιστεί μια ομάδα για τις επόμενες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport-fm.gr», στο προσκλητήριο του ομοσπονδιακού προπονητή δεν θα βρίσκονται τα ονόματα των δύο αρχηγών Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι: Κώστας Μανωλάς, Ανδρεάς Σάμαρης, Κάρλος Ζέκα και Κώστας Μήτρογλου. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι παραπάνω παίκτες θα τεθούν προσωρινά εκτός Εθνικής ομάδας ή… μόνιμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments