Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Πλησιάζει το “διαζύγιο” με την ΑΕΚ

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Πλησιάζει το “διαζύγιο” με την ΑΕΚ
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την ομάδα.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Ήρθε με τον Μιγκέλ Καρντόσο και αποφασίστηκε να παραμείνει μέχρι νεοτέρας στο ρόστερ της ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου κόουτς, ο οποίος δεν έπεισε κανέναν στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο της “Ένωσης”. Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες είναι στην ομάδα, αλλά παράλληλα δεν πρόκειται να πάρει ευκαιρίες από τον Νίκο Κωστένογλου. Ως εκ τούτου, δεν αργεί η ημέρα όπου θα ανακοινωθεί το “διαζύγιό” του με την ΑΕΚ. Μπορεί να τέθηκε θέμα πρόωρης διακοπής δανεισμού, αλλά οι εξελίξεις για το θέμα του θα σημειωθούν τον Ιανουάριο, στο επόμενο μεταγραφικό “παράθυρο”, σύμφωνα με τη Sportime.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει ούτε στην αποστολή και ουσιαστικά έχει καταλάβει ότι τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Ο ίδιος ψάχνεται για την επόμενη ημέρα, δίχως να τον νοιάζει το γεγονός πως όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα βγει στην αγορά ως… ανενεργός, καθώς δεν προβλέπεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως τότε. Παράλληλα, το κλίμα που επικρατεί μεταξύ του ατζέντη του, ο οποίος έχει πελάτη και τον Μιγκέλ Καρντόσο, και της ΑΕΚ, βοηθάει στο να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτή η υπόθεση και ο παίκτης να τραβήξει τον δρόμο του εκτός ΑΕΚ.

Πως κατέληξε στην ΑΕΚ

Ο Ζεράλδες πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 δανεικός στη Μορειρένσε της Πριμέιρα Λίγκα. Η παρθενική του εμφάνιση έγινε στις 13 Αυγούστου 2016, στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Πάσος ντε Φερέιρα. Σημείωσε το πρώτο γκολ του το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν βοήθησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 επί της Φεϊρένσε.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2017, τόσο ο Ζεράλδες όσο και ο Ντάνιελ Ποντένσε ανακλήθηκαν από τους δανεισμούς τους από τον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς. Ο νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έκανε το ανταγωνιστικό ντεμπούτο του για τη Σπόρτινγκ στις 11 Μαρτίου, μπαίνοντας ως αλλαγή αργά στον αγώνα, στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Τοντέλα.

Τη σεζόν 2017-18, όντας ακόμα παίκτης της Σπόρτινγκ, μετακινήθηκε με δανεισμό στη Ρίο Άβε.Την επόμενη σεζόν, στην ίδια κατάσταση, εντάχθηκε στην γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης.Στις 25 Ιουνίου 2019, η AEK ανακοίνωσε την απόκτηση του, με μονοετή δανεισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments