Ειδήσεις

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ξέσπασε κατά των επικριτών του

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ξέσπασε κατά των επικριτών του
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, δύο ημέρες μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σέρβος προπονητής εξαπέλυσε επίθεση κατά των επικριτών του.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρας δέχτηκε έντονη κριτική μετά την ήττα 2-0 από την Παρτιζάν στο 161ο αιώνιο ντέρμπι του Βελιγραδίου. Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές του. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, δύο ημέρες μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά των επικριτών του.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα ήταν καταιγιστικός. Μίλησε χωρίς διακοπή. Δε δέχθηκε ερωτήσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Μετά την ήττα από την Παρτιζάν δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου πίεση. Είπαμε, ναι, ήμασταν κακοί. Αλλά και τόσο πολλή απογοήτευση; Σας λέω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Την έπεσαν σε παίκτες σαν να μην είχαν κάνει τίποτα. Ο ένας έγινε κοριτσάκι, ο άλλος έγινε πετ. Λοιπόν είναι άνθρωποι με σάρκα και αίμα. Για όλους αυτούς τους κακόβουλους ανθρώπους, προσεύχομαι καθημερινά, θα τους ανάψω ένα κερί, αλλά παίζουμε για μας. Αυτό είπα στην ομάδα στο ημίχρονο.

Έχουμε ήδη φέρει τόσα πολλά στη Σερβία, τώρα παίζουμε για μας Δεν θα αφήσω να ειπωθεί ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα τώρα, πώς δαπανήσαμε κάποια χρήματα. Υποθέτω ότι έπρεπε να αντικατασταθώ σήμερα; Η ίδια ιστορία και το ίδιο σενάριο συνεχώς. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μπορεί να φύγει αύριο, ήρθα εδώ για να βοηθήσω τον Ερυθρό Αστέρα, είναι άσχημο να χτυπά το τηλέφωνό μου και να με ρωτούν από την Ελλάδα, αν πρόκειται να αντικατασταθώ.

Εκείνος που το έδωσε στους Έλληνες, και ξέρει ποιος είναι, πρέπει να ντρέπεται. Δεν χρειαζόμαστε τον έπαινο κανενός, αλλά γνωρίζετε τι έχουμε πετύχει; Παίζουμε στο Champions League, παίζουμε με τη Μπάγερν. Τι πρέπει να κάνει ο Ποτσετίνο και η Τότεναμ με τόσα δισεκατομμύρια; Τόσος κυνισμός, τόση κακία, ζήλια;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments