Ελλάδα

Γιαννιτσά: Σκύλος δάγκωσε γυναίκα – Συνελήφθη ο συνοδός του

Γιαννιτσά: Σκύλος δάγκωσε γυναίκα – Συνελήφθη ο συνοδός του
Γιαννιτσά: Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η γυναίκα περνούσε μαζί με το δικό της σκυλί έξω από το σπίτι που βρισκόταν ο σκύλος.

Γιαννιτσά: Επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο δέχθηκε το πρωί της Τρίτης  μια γυναίκα στην περιοχή των Γιαννιτσών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε όταν η γυναίκα περνούσε μαζί με το δικό της σκυλί έξω από το σπίτι που βρισκόταν ο σκύλος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε την επίθεση από το τετράποδο.

Ο σκύλος δάγκωσε τη γυναίκα στο χέρι, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για της πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται πως η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του άνδρα που είχε υπό την προστασία του τον σκύλο, με συνέπεια τη σύλληψή του.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή καθώς το απόγευμα του Σαββάτου σε χωριό της Πέλλας ένα δίχρονο κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι συγγενικού προσώπου όταν γύρω στις 18:30, δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, το 2 χρονών κορίτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο. Το δίχρονο κορίτσι δέχθηκε την φροντίδα των γιατρών του Νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες,  είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments