Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε σχολείο λόγω ψώρας

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε σχολείο λόγω ψώρας
Θεσσαλονίκη: Οι αρμόδιες αρχές επιλήφθηκαν και για τον καθαρισμό των μαθητών. 

 Θεσσαλονίκη: Κλειστό για δύο ημέρες θα παραμείνει το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας της εμφάνισης ψώρας. Όπως τονίζει στο thestival.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης,«πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είχε να κάνει με έναν μαθητή». Ο κ. Κόπτσης πρόσθεσε ότι «έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το σχολείο να απολυμανθεί, ενώ αναμένεται να γίνει και απεντόμωση του κτιρίου για καθαρά προληπτικούς λόγους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα είναι εντάξει» και πως η απόφαση για διήμερο “λουκέτο” στο σχολείο ήταν περισσότερο για λόγους πρόληψης.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες αρχές επιλήφθηκαν και για τον καθαρισμό των μαθητών. Το σχολείο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά την προσεχή Δευτέρα. Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Δερματολογίας, Δημήτρης Ιωαννίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε ότι σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου εξετάστηκαν τα περισσότερα παιδιά στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης. «Δε βρέθηκε κανένα άλλο κρούσμα ανάμεσα στα παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments