Καιρός

Καιρός: Πολύ ισχυρή καταιγίδα τώρα στην Αττική

Καιρός: Πολύ ισχυρή καταιγίδα τώρα στην Αττική
Καιρός: Μέσα σε λίγα λεπτά σκοτείνιασε ο ουρανός πάνω από την πρωτεύουσα και άνοιξαν οι ουρανοί.

Καιρός: Πολύ ισχυρή καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αττική. Η έντονη βροχόπτωση ξέσπασε ξαφνικά λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης. τα δυτικά και βόρεια προάστια της Αττικής. Μέσα σε λίγα λεπτά σκοτείνιασε ο ουρανός πάνω από την πρωτεύουσα και άνοιξαν οι ουρανοί.

Προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία

Πολλά είναι τα προβλήματα, κυρίως σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω του κύματος  κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στην κοινότητα Λεσίνι, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η παλαιά εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του 48ου χιλιομέτρου, κοντά στο Χαλίκι.

Επίσης, μικρότερα προβλήματα έχουν προκληθεί και στις περιοχές Νεοχώρι και Κατοχή. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, μηχανήματα εργάζονται συνεχώς, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και πυροσβεστικές δυνάμεις για απαντλήσεις υδάτων.

Υποχωρούν και επιστρέφουν την Παρασκευή τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα

Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν για να επιστρέψουν και πάλι αύριο Παρασκευή όπου από τις απογευματινές ώρες και μετά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα με έμφαση τα βόρεια και δυτικά.

Από τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή νέο μέτωπο ισχυρών βροχών και καταιγίδων (συνοδεία τοπικών χαλαζοπτώσεων) θα «σαρώσει» τη χώρα από τα βορειοδυτικά, αργά κινούμενο κατά διάρκεια της Παρασκευής προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Το μέτωπο αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μετά τη διέλευσή του η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από έντονα φαινόμενα συμπεριλαμβάνονται ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης (κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή), καθώς επίσης ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας (τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments