Lifestyle

Γουάντα Νάρα: Αποκαλυπτική εμφάνιση της σε τηλεοπτική εκπομπή

Γουάντα Νάρα: Αποκαλυπτική εμφάνιση της σε τηλεοπτική εκπομπή
Γουάντα Νάρα: Με μία σοκαριστικά αποκαλυπτική εμφάνιση η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι άφησε... άφωνο το κοινό της ιταλικής τηλεόρασης.

Γουάντα Νάρα: Αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες περσόνες της ιταλικής showbiz και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το αποδεικνύει περίτρανα. Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι μπορεί πλέον να βρίσκεται προς… Παρίσι μεριά, καθώς ο Αργεντινός φορ πήγε ως δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Ίντερ το φετινό καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Γουάντα Νάρα δεν κάνει εμφανίσεις στην ιταλική τηλεόραση.

Βέβαια, κάθε εμφάνιση της τραβάει όλα τα βλέμματα και προκαλεί ντελίριο στα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας. Με αφορμή την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αγωνίζεται ο Ικάρντι, με την Γαλατασαράι στην Τουρκία, η γνωστή ιταλική εκπομπή «Tiki Taka» είχε ως καλεσμένη την Γουάντα Νάρα. Και εκείνη κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση. Πως; Μα φυσικά με την αποκαλυπτική εμφάνιση της, την οποία φρόντισε να μοιραστεί και με τους ακόλουθους της στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments