Lifestyle

Σοφία Μουτίδου: “Ο Σκουλός είπε τη μαλ@@ια τη μεγάλη…”

Σοφία Μουτίδου: “Ο Σκουλός είπε τη μαλ@@ια τη μεγάλη…”
Σοφία Μουτίδου: Η ηθοποιός έκανε ξεχωριστή αναφορά στο νέο GNTM, εκτοξεύοντας βέλη κατά των κριτών.

Σοφία Μουτίδου: Ξέσπασμα από τη γνωστή ηθοποιό στα social media σχετικά με το δεύτερο GNTM και τους κριτές. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι η επιτροπή είναι δυσάρεστη, ενώ ανέφερε ότι ο Σκουλάς είπε μεγάλη… μαλ@@ία. “Βάλτε τα παιδάκια σας να ανέβουν την ταράτσα. Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα”, είπε μεταξύ άλλων.

«Μπράβο στην Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο. Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Που βάζουν τα κορίτσια να κρεμαστούν από πάνω, χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν θα αντέξει. Αυτή η δυσάρεστη επιτροπή χάνει κάθε πλάκα. Κάθεται και κοιτάζει τον ουρανό, λέγοντας κάτι αμερικάνικα η Καγιά και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάνα που γυρνάει και λέει αχ δεν έπρεπε να της μιλήσεις… Και η άλλη δίνει τη ψυχή της επάνω και κλαίει. Ο Σκουλός είπε τη μαλ… τη μεγάλη. “Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM.

Βάλτε τα παιδάκια σας να ανέβουν την ταράτσα. Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… αμερικάνικη έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει πάνω σε πεζούλι. Σοκ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments