Video

Stranger Things: Το πρώτο teaser trailer της 4ης σεζόν μας ταξιδεύει εκτός Hawkins

Stranger Things: Το πρώτο teaser trailer της 4ης σεζόν μας ταξιδεύει εκτός Hawkins
Stranger Things: "Δεν είμαστε πια στο Hawkins" αναφέρει το teaser trailer της 4ης σεζόν.

Stranger Things: Το τέλος της 3ης σεζόν άφησε πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές της σειράς. Κανείς δε γνώριζε αν οι πολυαγαπημένοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν για νέα σεζόν. Το Netflix είχε αφήσει πολλές υπόνοιες στα social media για το μέλλον της σειράς. Τελικά με ένα teaser trailer η δημοφιλής streaming υπηρεσία ανακοίνωσε την 4η σεζόν του Stranger Things.

Το trailer είναι μόλις 39 δευτερόλεπτα, αλλά είναι γεμάτο με μυστήριο και υπαινιγμούς για το μέλλον της σειράς που έχει καθηλώσει τα τελευταία χρόνια τους τηλεθεατές. Στο τέλος του teaser εμφανίζεται η λεζάντα “δεν είμαστε πια στο Hawkins”, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια ότι αν υπήρχαν νέοι κύκλοι θα ήταν εκτός της πόλης που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα των τριών πρώτων σεζόν.  Η φανταστική 3η σεζόν απάντησε αρκετά ερωτήματα και προϊδέαζε ότι η ιστορία θα μεταφερθεί αλλού.

Στο teaser βλέπουμε για πρώτη φορά το λογότυπο του Stranger Things να το ζώνουν τα πλοκάμια του Upside Down και ίσως να αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο ότι η δράση θα μεταφερθεί εξ’ ολοκλήρου εκεί. Το Netflix  δεν αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 4.Επιπλέον το Netflix υπέγραψε συμφωνία μακροχρόνια συνεργασίας με τους δημιουργούς του Stanger Things, Matt και Ross Duffer, που προβλέπει την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Αν κρίνει κανείς από το διάστημα 20 μηνών που μεσολάβησε ανάμεσα στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο, δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021. Kάποια από τα μέλη του cast δουλεύουν αυτή την εποχή σε άλλα projects, οπότε αυτό ίσως αποτελέσει σημαντικό παράγοντα καθυστέρησης.

Απολαύστε το πρώτο teaser trailer:

Η ιστορία του Stranger Things

Το Stranger Things είναι αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας-τρόμου που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ντάφερ. Είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Ματ και Ρος Ντάφερ και η εκτελεστική παραγωγή του έγινε από τον Σον Λεβί. Οι πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου είναι οι Φιν Γούλφχαρντ, Νόα Σναπ, Γουινόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Γκέιτεν Ματαράτσο, Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν, Ναταλία Ντάιερ, Τσάρλι Χίτον, Κάρα Μπουόνο και Μάθιου Μόνταϊν.

Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα. Η σειρά εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1980 στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα και αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και της ποπ κουλτούρας. Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τα έργα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τζον Κάρπεντερ και του Στίβεν Κινγκ, μεταξύ άλλων.

Η σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix στις 15 Ιουλίου 2016. Έλαβε θετική κριτική για τους χαρακτήρες, τον ρυθμό, την ατμόσφαιρα, ηθοποιία, μουσική, σκηνοθεσία, συγγραφή και αφιερώματα σε ταινίες του είδους της δεκαετίας του 1980. Στις 31 Αυγούστου του 2016, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για δεύτερο κύκλο με εννέα καινούργια επεισόδια, που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2017. Το Netflix ανανέωσε τη σειρά για τρίτο κύκλο με οκτώ νέα επεισόδια, που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2019.

Stranger Things

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments