Αθλητισμός

Χρήστος Μανδάς: Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ανανέωση

Χρήστος Μανδάς: Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ανανέωση
Χρήστος Μανδάς: Ο φέρελπις τερματοφύλακας είχε... αναγκάσει τον Ατρόμητο -μέσω των εμφανίσεών του- να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Χρήστος Μανδάς: Ο 18χρονος τερματοφύλακας θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στη θέση του, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Μοιραία, ο Ατρόμητος βλέπει στο πρόσωπό του μία άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική για τα γκολπόστ του, αλλά και μία άκρως σημαντική περίπτωση για το μέλλον, εφόσον “σκάσουν” οι προτάσεις από τους μεγάλους, ή από το εξωτερικό. Για το δεύτερο σκέλος, ισχύει αυτό που λένε πως “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metrosport, ο γεννημένος το 2001, Μανδάς, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού, που τσέκαραν την περίπτωσή του, έχοντας στα… προσεχώς κινήσεις για την απόκτησή του. Ο Ατρόμητος, που είχε καταλάβει ότι έχει στο ρόστερ του ένα άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ, έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάτι που φανερώνει ότι ο σύλλογος από το Περιστέρι πιστεύει αρκετά στον παίκτη, αλλά και στο γεγονός πως θα φέρει πρόταση με αρκετά χρήματα, όταν έρθει η ώρα.

Ο Χρήστος Μανδάς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με buy out που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως όποιος από τους μεγάλους της Super League θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε, μέσω του ειδικού όρου που τοποθετήθηκε, ο Ατρόμητος.

Όπως σημειώνει η Metrosport, κάτω από αυτό το πρίσμα, οι εμφανίσεις που θα κάνει ο Πειραιώτης γκολκίπερ από εδώ και στο εξής θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments