Τεχνολογία

iPhone: Χρήστης μήνυσε την Apple θεωρώντας ότι τον έκανε ομοφυλόφιλο

iPhone: Χρήστης μήνυσε την Apple θεωρώντας ότι τον έκανε ομοφυλόφιλο
iPhone: Ένας Ρώσος κατέθεσε μήνυση στην Apple, υποστηρίζοντας ότι μία εφαρμογή και ένα μήνυμα αρκούσαν για να αλλάξει ο ερωτικός του προσανατολισμός.

iPhone: Μία ιστορία που σίγουρα μπαίνει στην κατηγορία των πιο παράξενων της χρονιάς, μας έρχεται από τη Ρωσία. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης iPhone αποφάσισε να μηνύσει την Apple, υποστηρίζοντας ότι μία εφαρμογή που κατέβασε στο κινητό του, τον οδήγησε ώστε να αλλάξει ερωτικό προσανατολισμό, μετατρέποντάς τον σε ομοφυλόφιλο. Μάλιστα, επιδιώκει να πάρει περίπου 13,000 ευρώ (1 εκατομμύριο ρούβλια) ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο των Times της Μόσχας.

Το story

Ο Ρώσος συμμετείχε στην “κλίκα” μιας εφαρμογής κρυπτονομισμάτων. Στην καταγγελία του αναφέρει ότι έλαβε πριν από δύο χρόνια 69 GayCoins από έναν άγνωστο αποστολέα, ο οποίος επεδίωξε να επικοινωνήσει μαζί του, στέλνοντάς του το εξής μήνυμα: “Δεν κρίνουμε χωρίς να προσπαθούμε”. Ο Ρώσος ενάγων ανέφερε μεταξύ άλλων στην καταγγελία του ότι: “Νόμιζα πως μπορώ να κρίνω κάτι δίχως να προχωρήσω στη δοκιμή του”, αλλά λόγω του συγκεκριμένου μηνύματος, άρχισε να συνάπτει σχέσεις με το ίδιο φύλο, σύμφωνα πάντα με τα όσα τόνισε.

“Έχω πλέον σχέση με άνδρα και δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο για να το αποκαλύψω και να το εξηγήσω στους γονείς μου. Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το χειρότερο από τη στιγμή που έλαβα αυτό το μήνυμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ραζουμίλοφ, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση κατά της Apple, κατηγορώντας τον επιχειρηματικό κολοσσό για το γεγονός πως τον έχει “ωθήσει προς την ομοφυλοφιλία και προκαλέσει ηθική ταλαιπωρία και ψυχικές βλάβες”.

Ο Ρώσος θα τεθεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου της Μόσχας στις 17 Οκτωβρίου και μένει να φανεί ποιο θα είναι το τελικό πόρισμα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments