Πολιτική

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Την Τρίτη η συζήτηση για προκαταρκτική

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Την Τρίτη η συζήτηση για προκαταρκτική
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Ο πρώην υπουργός έχει τη δυνατότητα να μιλήσει ή να επιλέξει να αποστείλει υπόμνημα.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Την Τρίτη το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00 θα ξεκινήσει η συζήτηση και η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η ψηφοφορία για τα τέσσερα φερόμενα αδικήματα σύμφωνα με την δικογραφία που απέστελλε στην Βουλή η δικαιοσύνη, θα είναι μυστική-από τις ελάχιστες μυστικές ψηφοφορίες που έχουν απομείνει στο Κοινοβούλιο.

Την Τρίτη μετά τους κύκλους των ομιλητών, και την τοποθέτηση του ίδιου του κ. Παπαγγελόπουλου αν το επιθυμεί (μπορεί να στείλει και υπόμνημα) θα γίνει η μυστική ψηφοφορία σε μία κάλπη. Για την σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής επί της αίτησης 30 βουλευτών της ΝΔ, απαιτούνται 151 ψήφοι.

Οι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν στην κάλπη θα κληθούν να τοποθετηθούν υπέρ, κατά ή να ψηφίσουν λευκό στα τέσσερα φερόμενα αδικήματα στα οποία ενδέχεται να υπέπεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος περί της σκευωρίας στην υπόθεση της Novartis.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments