Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Καυστική δήλωση οργανωμένων για παίκτες και Τοροσίδη

Ολυμπιακός: Καυστική δήλωση οργανωμένων για παίκτες και Τοροσίδη
Ολυμπιακός: Οι οργανωμένοι των «ερυθρολεύκων» εξέφρασαν παράπονα για την εικόνα των παικτών μετά το τέλος της αναμέτρησης. Καυστική είναι η δήλωση της Θύρας 7 Ηλιούπολη - Μπραχάμι.

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν ένα άσχημο βράδυ στο Βελιγράδι, όπου και ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παράλληλα υπάρχουν παράπονα από τους οργανωμένους για την εικόνα των παικτών μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, η Θύρα 7 Ηλιούπολη – Μπραχάμι εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η οποία αναδημοσιεύτηκε και από το επίσημο προφίλ της Θύρας 7, αλλά και από αυτό των Misfits.

Σε αυτή αναφέρεται το γεγονός πως οι παίκτες, μετά την λήξη της αναμέτρησης, δεν πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο, που έκανε 18 ώρες ταξίδι, οδικώς, για να βρεθεί στο Βελιγράδι. Όπως τονίζεται εξαίρεση αποτελούν οι οι Βαλμπουενά, Γκιλιέρμε, Σεμέδο, Αλέν. Παράλληλα, γίνεται λόγος και στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είχε δώσει το λόγο του να πάει να χαιρετήσει, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο συνδρομητικό, αλλά δεν το έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυο λόγια για τη παιχνίδι μας με τον Ερυθρό Αστέρα. Καταρχάς ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ για την φιλοξενία τους και τους περιμένουμε για να ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ,με τον πήχη να έχει πάει ήδη πολύ ψηλά μετά την Σερβία,υποσχόμαστε σίγουρα για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Όμως αυτό που θα θελαμε να σχολιάσουμε είναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντίδραση της ομάδας μας η οποία τελειώνοντας το παιχνίδι ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 80% της ομάδας τρέχοντας στην φυσούνα λες και έπαιζε σε ένα εχθρικό περιβάλλον.Λες και δεν έπρεπε να χειροκροτήσει 2.500 φιλάθλους που την ακολούθησαν και φώναζαν 90 λεπτά για αυτούς.

Κατανοούμε τα νεύρα τους και την πίεση τους όμως πρέπει να βάζουν τους οπαδούς ΨΗΛΑ και όχι να τους ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. Δηλαδή για ό,τι έγινε φταίνε οι 2.500 οπαδοί;Και όταν κερδίζατε και σας αποθέωναν ήταν καλά; Η πλειοψηφία των παιδιών έκανε 18 ώρες οδικώς (!) για να έρθει να σας δει 90 λεπτά και εσείς δεν πήγατε ούτε για ένα ΤΥΠΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! Μας κάνατε να ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ μπροστά στα αδέρφια μας.Και πλέον όταν κερδίζεται καλύτερα πάλι να τρέχετε μέσα γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΑΣ και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί αντίθετα με εσάς που σήμερα είστε και αύριο δεν είστε.

Επίσης σαν αρχηγός ο Βασίλης ο Τοροσίδης θα έπρεπε να το είχε κάνει αυτό αλλά τι περιμένεις από αυτόν που ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ, ΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα, και αυτό πρέπει να τους το εξηγήσει κάποιος γιατί μάλλον ΔΕΝ το έχουν καταλάβει. Όσον αφορά το αγωνιστικό χωρίς λόγο έχετε κάνει το κόσμο να είναι σε μια κατάσταση αβεβαιότητας ενώ όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ομαδάρα.

Υ.Γ:Εξαιρούνται οι Βαλμπουενα, Γκιγιερμε, Σεμεδο, Άλεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments