Lifestyle

Γιάννης Ζουγανέλης: “Να σε φιλοξενήσω, αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι;” (vid)

Γιάννης Ζουγανέλης: “Να σε φιλοξενήσω, αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι;” (vid)
Γιάννης Ζουγανέλης: Ο γνωστός καλλιτέχνης κατέθεσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την άποψή του για το θέμα των μεταναστών και των προσφύγων.

Γιάννης Ζουγανέλης: Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης και παρουσιαστής, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για τη φιλοξενία των μεταναστών και προσφύγων. Ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε ότι αγαπά τους ανθρώπους και πως θα έκανε τα πάντα για να τους φιλοξενήσει, αλλά και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να σέβονται τη φιλοξενία των Ελλήνων.

«Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ… Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.

Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε. Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με προσέβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments