Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Ιταλοί και Ισπανοί «κατάσκοποι» στο ματς

Άρης – Ολυμπιακός: Ιταλοί και Ισπανοί «κατάσκοποι» στο ματς
Άρης - Ολυμπιακός: Αρκετοί κατάσκοποι ξένων ομάδων θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο παιχνίδι.

Άρης – Ολυμπιακός: Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ποδοσφαιριστές που παίζουν στη χώρα μας έχουν κάνει το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή τους σε καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό έχει κάνει τα σημαντικά παιχνίδια της Super League 1 ελκυστικό προορισμό για τους κατάκοπους των ξένων ομάδων.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κατάσκοποι μάλιστα ιταλικών και ισπανικών συλλόγων θα βρίσκονται σήμερα στο “Κλ.Βικελίδης” για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των δύο ομάδων και να τσεκάρουν πιθανώς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Άρης – Ολυμπιακός: Σε αυτά τα σημεία εστίασε ο Μαρτίνς

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα (6/10) φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έκτη αγωνιστική της Super League. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, έφεραν απογοήτευση στις τάξεις των «ερυθρολεύκων, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δώσει το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε κυρίως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1), στο οποίοι οι Θεσσαλονικείς έκαναν την καλύτερη χωρίς αμφιβολία εμφάνισή τους και κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί, με το 4-0 απέναντι στο «τριφύλλι». Παράλληλα, τους έδειξε και πλάνα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις των παικτών του Άρη και στους πλάγιους μπακ (Σούντγκρεν και Κόρχουτ) και υπογράμμισε πως οι γηπεδούχοι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα.

Εκείνο που ζήτησε ο Μαρτίνς ήταν οι Πειραιώτες να προσέξουν τις αλληλοκαλύψεις, να έχουν ισορροπία σε όλες τις γραμμές και να δέχονται μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments