Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Θα αργήσει το ντεμπούτο του με τα “ερυθρόλευκα”

Μπρούνο Γκασπάρ: Θα αργήσει το ντεμπούτο του με τα “ερυθρόλευκα”
Μπρούνο Γκασπάρ: Ο παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε και πάλι εκτός αποστολής και όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να φορέσει την φανέλα της ομάδάς.

Μπρούνο Γκασπάρ: Ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Η αρχική πρόθεση ήταν να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας καθώς ήταν από τις μεγάλες επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς. Παρά την επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας, ο Γκασμπάρ δεν βρίσκεται το επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Γκασπάρ έμεινε για μία ακόμη φορά εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με τον Άρη κι όπως φαίνεται θα αργήσει αρκετά ακόμα το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Άρης – Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων»

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν αύριο (6/10, 19:00) ένα δυνατό ματς κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ήδη… καταστρώσει τα σχέδιά του, όσον αφορά την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, στοχεύοντας στη νίκη. Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος αναμένεται να επιλέξει το σχήμα που έχει χρησιμοποιηθεί τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με το «Φως».

Για παράδειγμα, ο Μαρτίνς θα δώσει φανέλα βασικού σε τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ντάνιελ Ποντένσε, Ματιέ Βαλμπουενά και Γκιγιέρμε. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει… ψήφο εμπιστοσύνης στον Ναμπίλ Μεριά, διατηρώντας τον δίπλα στον Σεμέδο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο Σα θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ.

Ομάρ και Τσιμίκας θα τοποθετηθούν στα πλάγια της άμυνας, ενώ τα χαφ θα καλύψουν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, εφόσον λείπει και ο Καμαρά. Μπροστά τους θα είναι ο Γάλλος σταρ, Βαλμπουενά, ενώ οι Ποντένσε και Μασούρας θα καλύψουν τα «φτερά». Το μοναδικό δίλημμα του Μαρτίνς εντοπίζεται στην επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ, με τους Ελ Αραμπί και Γκερέρο να τη διεκδικούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments