Αθλητισμός

Ντέιβιντ Μπλατ: Το αντίο στους παίκτες του Ολυμπιακού και ο αντικαταστάτης

Ντέιβιντ Μπλατ: Το αντίο στους παίκτες του Ολυμπιακού και ο αντικαταστάτης
Ντέιβιντ Μπλατ: Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς αποχαιρέτισε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ποιος αναλαμβάνει να τον αντικαταστήσει.

Ντέιβιντ Μπλατ: Το απόγευμα της Κυριακής, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα. Οι δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τα είπαν για αρκετή ώρα με τον κόουτς Μπλατ και αποφασίστηκε ότι το καλύτερο δυνατό τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι να επέλθει ένα… φιλικό διαζύγιο, όπερ και εγένετο.

Μετά την κουβέντα που είχε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, ο Ντέιβιντ Μπλατ μετέβη στο ΣΕΦ, όπου διεξαγόταν η προπόνηση του Ολυμπιακού, για να τους ανακοινώσει τα νέα. Αφού τους μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις, χαιρέτισε έναν – έναν τους αθλητές του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “fosonline.gr”, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία. Μάλιστα, τους τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην προσπάθεια που γίνεται φέτος.

Με Κεμζούρα και… βλέπουμε

Όπως είναι φυσικό, μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις, όλοι αναρωτήθηκαν το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μπλατ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μόνο σίγουρο είναι πως στο ματς της Παρασκευής με τη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός είναι ήδη μέλος της ομάδας, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και θα κληθεί να καθοδηγήσει την ομάδα στο επικείμενο ματς, στοχεύοντας να τη φέρει στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τη βαριά ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Όσο για την επόμενη ημέρα; Υπάρχουν ορισμένα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις για “μονιμοποίηση” του Κεμζούρα μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments