Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10).

Κριός Κάρτα: Ο Μάγος

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε άσους στο μανίκι σας και δεξιότητες που δεν είχατε ιδέα ότι θα σας σώσουν από κάτι. Μην διστάζετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Θα εκπλαγείτε.

Ταύρος Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Το μυαλό σας είναι κοφτερό σήμερα. Μπορείτε να λύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να κάνει μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και έπειτα εξετάστε μια άσχημη κατάσταση. Θα βρίσκεστε στο δρόμο προς την ελευθερία.

Δίδυμοι Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Είστε ακόμα σε λειτουργία μάθησης, αλλά αρχίζετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ καθώς προχωράτε. Αν και μπορεί να μην μπορείτε να οδηγήσετε, ακόμα, ξέρετε ότι θα φτάσετε εκεί.

Καρκίνος Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Κάνετε άλματα και σύντομα θα δείτε οικονομικά κέρδη. Μην τα παρατάτε όταν γίνονται δύσκολα. Το σκοτάδι έρχεται πριν από την αυγή.

Λέων Κάρτα: Ο Ιππότης των πεντάκτινων

Έχετε τον έλεγχο των κερδών σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, προσπαθείτε να φέρετε λίγα παραπάνω χρήματα στο σπίτι σας ή απλώς μεταβάλετε κάτι που δεν ήταν παραγωγικό, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για τέτοιες αλλαγές. 

Παρθένος Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η διαίσθησή σας σάς βοηθά να καταλάβετε τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων σήμερα. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας που βρίσκονταν κάτω από την επιφάνεια και σας μπέρδευαν αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Η ζωή μπορεί να γίνει δύσκολη. Συχνά κολλάτε σε ένα σχέδιο που έχετε φτιάξει και μετά οι συνθήκες αλλάζουν και πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να σας προκαλεί στρες. Είναι η τέλεια ημέρα για να γράψετε και να βρείτε πάλι το κέντρο της βαρύτητάς σας.

Σκορπιός Κάρτα: Η Σελήνη

Όλοι έχουν έναν εχθρό στη ζωή τους, που δεν βλέπουν απ’ την αρχή. Ο δικός σας μπορεί να είναι η διαχείριση του χρόνου, που δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι σας κοστίζει περισσότερα απ’ όσα σας δίνει. Δείτε πώς φτιάχνετε το πρόγραμμά σας και που περνάτε τον χρόνο σας και δείτε αν πρέπει να κόψετε ή να μειώσετε κάτι.

Τοξότης Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Όταν αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς δουλεύει το κάρμα, μπορεί να αμφισβητήσετε τον τρόπο που βλέπετε το σύμπαν, τη μοίρα και τον ρόλο σας στη ζωή. Σήμερα κοιτάξτε τα συστήματα αξιών σας. Μην διστάζετε να κάνετε την ερώτηση «Γιατί;».

Αιγόκερως Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Πρέπει να μάθουμε πώς τα χρήματα και η δύναμη δουλεύουν, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε όλα όσα προσφέρουν όταν τα έχετε. Ένα μάθημα φτάνει στο τέλος του. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα, αυτό που βιώνετε είναι μια φυσική διαδικασία ανάπτυξης.

Υδροχόος Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Μια νέα αρχή έρχεται και είστε στη μέση μιας εποχής κατά την οποία μαθαίνετε να ακολουθείτε και όχι να οδηγείτε. Απορροφήστε όλες τις λεπτομέρειες, καθώς παραμένετε μαθητής της ζωής. Είναι καλό να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μην επικεντρώνεστε σε αυτά που ξέρετε ήδη, αλλά σε αυτά που προσπαθεί να σας διδάξει η ζωή.

Ιχθύες Κάρτα: Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να θαυμάσετε και να χαρείτε για όλα αυτά που έχετε καταφέρει. Έχετε το δικαίωμα να γιορτάσετε όλα όσα μπορέσατε να κάνετε αυτή την εβδομάδα. Απολαύστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Αξίζετε κάτι καλό. Χαρίστε το στον εαυτό σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments