Αθλητισμός

Τσάβι Πασκουάλ: Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Τσάβι Πασκουάλ: Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Τσάβι Πασκουάλ: Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Τσάβι Πασκουάλ: Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, κάνει λόγο το δημοσίευμα της El Mundo Deportivo. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι στον Πειραιά εξετάζουν την περίπτωση του Πασκουάλ αλλά και εκείνη του Μπαρτζώκα, σημειώνοντας ότι ο πρώτος έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ολυμπιακός: Ο Γιαννάκης, ο Μπαρτζώκας και οι άλλοι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Ο Κεστούτις Κεμζούρα, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μπλατ, θα κοουτσάρει την Παρασκευή (11/10) κόντρα στην Βαλένθια. Μετά από το παιχνίδι με τους Ισπανούς αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού.

Ποιος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Αμερικανού προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαντάζει ιδανική περίπτωση και είναι και ο εκλεκτός των φίλων της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός αυτή την εποχή βρίσκεται στην Βοστώνη και συμμετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα των Μπόστον Σέλτικς. Δεν έχει στο μυαλό του πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα.

Από τα ρεπορτάζ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής Μπαρτζώκα στον Πειραιά. Τις τελευταίες ώρες, το όνομα ακόμη ενός παλιού γνωστού ακούγεται για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο «Δράκος», τον Φεβρουάριο του 2008 παράλληλα με την εθνική Ελλάδος ανέλαβε και την ομάδα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν συμμετείχε με την εθνική Ελλάδος στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου και κατέκτησε την 5η θέση ενώ το Δεκέμβριο του 2008 απομακρύνθηκε από την εθνική. Το 2009 οδήγησε τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια σε φάιναλ φορ της Euroleague όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη χρονιά οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκα και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Αποτέλεσε έτσι το μοναδικό Έλληνα που συμμετείχε σε τελικό Ευρωλίγκα ως παίκτης και προπονητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments