Πολιτική

“Πόλεμος” Μπογδάνου – ΚΚΕ με αφορμή τα στοιχεία του “καρατέκα” διαδηλωτή

“Πόλεμος” Μπογδάνου – ΚΚΕ με αφορμή τα στοιχεία του “καρατέκα” διαδηλωτή
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές έριξαν κόκκινες μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια με τους άντρες των ΜΑΤ. Ένας από τους διαδηλωτές έγινε πρώτο θέμα για την εντυπωσιακή κλοτσιά που έδωσε σε έναν αστυνομικό. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Ελληνικό ίντερνετ και έγινε αντικείμενο για πολλά σχόλια.

Ένας από τους ανθρώπους που αντέδρασαν έντονα ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/10) στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και δεν δίστασε να δώσει στον αέρα τα στοιχεία του διαδηλωτή. Σαν να μην έφτανε ο τηλεωπτικός αέρας, ο Μπογδάνος προχώρησε σε δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του μέλους του ΠΑΜΕ και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται ************, είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ»

Λίγο νωρίτερα η εκπρόσωπος της Εθνικής Αλληλεγγύης, πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και του Φαήλου Κρανιδιώτη, Χριστίνα Σιδέρη, που σε ανάρτησή της προχώρησε σε «επικήρυξη» του διαδηλωτή, ανακοινώνοντας πως το μόρφωμα που εκπροσωπεί δίνει «ως επιβράβευση 2.000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ, που κλωτσάνε τον αστυνομικό».

Η αντίδραση του ΚΚΕ

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΚΕ που έβγαλε σχετική ανακοίνωση. «Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments