Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (8/10)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (8/10)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (8/10).

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (8/10).

Κριός Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Υπάρχει δύναμη στα λόγια. Σήμερα, τα λόγια σας έχουν συνέπειες και μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε το προσωπικό σας ταξίδι υπό νέο φως. Αν κρατούσατε ημερολόγιο τα περασμένα χρόνια, πότε ήταν η τελευταία φορά που το κοιτάξατε;

Μηνύματα, παλιές αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα και σημειώσεις μπορούν να αποκαλύψουν τις αλλαγές που έχετε βιώσει. Στα λόγια υπάρχει γνώση για το πού κατευθύνεστε.

Ταύρος Κάρτα: Ο Θάνατος

Απ΄ τη μια μέρα στην άλλη πάντα υπάρχει μια νέα αρχή και ένα άτυπο τέλος. Μπορεί αυτά να γίνονται και μέσα σας και κάθε μέρα. Μπορεί να μην σκέφτεστε ότι προσαρμόζεστε σε ένα νέο περιβάλλον ή ότι κάνετε άλματα όσο γρήγορα θα θέλατε, αλλά δώστε στον εαυτό σας ένα μπράβο για τη δουλειά που έχετε κάνει.

Δίδυμοι Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Είναι καιρός για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό ιντερλούδιο. Είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες και ψάχνετε εμπειρίες που δεν αναζητούσατε πριν. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλό. Η πρόοδος σημαίνει μια νέα κατεύθυνση που δεν περιμένατε.

Καρκίνος Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Είναι η ώρα να χειριστείτε τα συναισθήματά σας και να κοιτάξετε το πώς χαλάτε τους πόρους σας. Όταν ενδίδετε στις ανάγκες των άλλων και βάζετε στην άκρη τα δικά σας θέλω, οι ευθύνες γίνονται υπερβολικές και σας πνίγουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο στη δική σας ζωή, ώστε να νιώσετε καλά για την ημέρα σας.

Λέων Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Το κάρμα επιστρέφει ενέργεια για ενέργεια. Ό,τι επιλογές κι αν κάνετε, θα πάρετε ό,τι έχετε δώσει. Μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να αποφύγετε θέματα, αλλά μερικές φορές είναι στο χέρι σας να προκαλέσετε το κατεστημένο. Ακολουθήστε την καρδιά σας αν σας λέει να μιλήσετε για κάτι. Μπορεί να εκπλαγείτε από το ποιοι άλλοι νιώθουν τόσο έντονα για το ίδιο θέμα. 

Παρθένος Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και πιο δύσκολο να αντικαταστήσετε μια επώδυνη ανάμνηση με αγάπη. Δεν χρειάζεται να μένετε σε μια κατάσταση που σας φέρνει πόνο, αλλά μπορείτε να μάθετε να αφήνετε, να ξεπερνάτε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, ώστε να μην επαναληφθεί η ιστορία.

Ζυγός Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Μπορεί να προκύψει λίγη ένταση και να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μείνετε μόνοι. Όταν οι άλλοι δεν έχουν καλή διάθεση ή κάνουν πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα τους, μπορεί να μην έχει να κάνει με σας. Αν δεν κάνατε κάτι εσείς, δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε μόνο να αλλάξετε και να ελέγξετε την αντίδρασή σας και τον εαυτό σας.

Σκορπιός Κάρτα: Ο Ήλιος

Τα πράγματα είναι λαμπερά σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλά να κάνετε, αλλά η ζωή σας προχωρά γλυκά προς τη σωστή κατεύθυνση και ελέγχετε τη μοίρα σας. 

Τοξότης Κάρτα: Ο Κόσμος

Η ζωή είναι ένα θαύμα μετά το άλλο και ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα υπάρχει ένα ουράνιο τόξο στο τέλος της καταιγίδας. Μαθαίνετε από τη ζωή και σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε αυτά που μάθατε με κάποιον που το έχει ανάγκη.

Αιγόκερως Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Όταν η ζωή είναι εκτός ισορροπίας, πρέπει να κάνετε κάτι. Μπορεί να πρέπει να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά κάθε απόφασης πρώτα. Προσέξτε πριν δεσμευτείτε σε κάτι που θέλετε αμέσως μετά να αφήσετε.

Υδροχόος Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Όταν βρίσκεστε στο τέλος ενός μεγάλου ταξιδιού, είναι λογικό να νιώθετε και χαρά και λύπη. Χαρείτε τη μαγεία και τις στιγμές που βιώσατε, έπειτα πείτε γεια στην επόμενη περιπέτεια. Έχετε φτερά που είναι φτιαγμένα για μόνιμα ταξίδια.

Ιχθύες Κάρτα: Ο Μάγος

Κάτι γλυκό λείπει από τη ζωή σας και πρέπει να το βρείτε. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι τώρα, μην σταματήσετε να το ψάχνετε μέχρι να το βρείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments