Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10).

Κριός

Ένα νέο επίπεδο κατανόησης θα βρεθεί στη σχέση σου, και θα τη μοιραστείς με το σύντροφό σου. Αυτό που θέλεις να δώσεις…. κι αυτό που περιμένεις σε αντάλλαγμα, θα λάβει ιδιαίτερη προσοχή σύντομα. Αυτό που έχετε συμφωνήσει οι δυο σας, θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Αν περίμενες καιρό να κάνεις με τον εραστή σου μια νέα συμφωνία σχετικά με κάτι που μοιράζεστε μεταξύ σας, τότε θα μπορούσε να συμβεί πολύ σύντομα.

Ταύρος

Ίσως εξαρτάται από σένα να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου. Ακόμα κι αν η αιτία της διαμάχης σας είναι μια διαφορά απόψεων… η σύγκρουση είναι περιττή.

Φρόντισε να συμπεριφερθείς υπεράνω και προσπάθησε να μιλήσετε ανοιχτά μεταξύ σας ώστε να κοιτάξετε πέρα από το προφανές αίτιο της διαμάχης σας. Τα ένστικτά σου ενδέχεται να σε παροτρύνουν να εξετάσεις τι επηρεάζει πραγματικά τη στάση ή τη συμπεριφορά του εραστή σου.

Αν αντιμετωπιστεί ευαίσθητα, τότε θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις, το πιο σημαντικό.

Δίδυμοι

Αν τα πρόσφατα γεγονότα δεν έχουν δείξει πως εξελίσσεται η σχέση σου, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δεις σύντομα κάποιες αλλαγές, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κοιτάξεις μπροστά…. Όχι πίσω! Και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό και την καρδιά σου τι θέλεις και τι όχι, στα ερωτικά σου. Απλώς να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις, πόσο εύκολο μπορεί να είναι να πιάσεις ένα κύμα αλλαγής, παραβλέποντας τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Η επιρροή της Σελήνης στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου, θα τονίσει την ανάγκη για περισσότερη ειλικρίνεια και διαφάνεια σε σχέση με τον εραστή σου. Θα αισθανθείς την αλλαγή, θα συνειδητοποιήσεις νέα επίπεδα βάθους και, ενδεχομένως, μια ένταση μέσα στη σχέση σου. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι απογοητευτικά περιοριστικό εξαιτίας του, μπορείς να εμπιστευτείς, πως αυτό που εμβαθύνει τώρα στο δεσμό σου, σύντομα θα ενισχυθεί.

Λέων

Αυτό που θέλεις να πεις – και ο τρόπος με τον οποίο το μεταφέρεις – είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θα διαπιστώσεις ότι είσαι σε θέση να εκφραστείς ή να τονίσεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου χωρίς κόπο ή με λιγότερη προσπάθεια από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, τα λόγια σου έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα και δείχνουν την έντονη αυτοπεποίθησή σου….κάτι που το ταίρι σου, θα βρει λιγάκι εκφοβιστικό. Να είσαι διεκδικητική… όχι όμως υπερβολική.

Παρθένος

Μια νέα αίσθηση ευθύνης θα εκδηλωθεί τώρα στη σχέση σου. Είσαι έτοιμη γι’ αυτό? Θα μπορούσε να προκαλέσει την καθυστέρηση ή την πλήρη αλλαγή ενός σχεδίου. Αυτό που συμφωνείς με το ταίρι σου σχετικά με το τι κάνει ποιος, από αυτό το σημείο και πέρα, γίνεται κατανοητό. Πιθανότατα θα παρουσιαστούν περισσότεροι διακανονισμοί ανάμεσά σας, σε ότι αφορά κάποιες μελλοντικές συνεργασίες, αλλά ίσως να έχεις προετοιμαστεί διανοητικά γι’ αυτό, ούτως ή άλλως.

Ζυγός

Η υιοθέτηση μιας πιο αντιδραστικής στάσης στη σχέση σου μπορεί να φαίνεται λογική, αλλά να ξέρεις πως η απάθεια που τη χαρακτηρίζει τώρα, θα είναι σύντομη. Σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ίσως νιώσεις πως θέλεις να αξιολογήσεις τη σχέση σου, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να δεις αν κάτι αλλάζει φυσικά! Όμως αυτό που θέλεις να αλλάξεις, χρειάζεται να το αναλάβεις εξολοκλήρου εσύ. Κάντο… και να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!

Σκορπιός

Καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να μπει στο ζώδιό σου μέχρι την 1η Νοεμβρίου, ένα νέο σύνολο προτεραιοτήτων θα απαιτήσει μεγάλη εστίαση στα ερωτικά σου! Θα σε προκαλέσουν μάλιστα να κοιτάξεις ιδιαίτερα, ορισμένα θέματα που χρειάζονται άμεση προσοχή. Όσα έχετε συμφωνήσει ή δεν έχετε λύσει ακόμη με το ταίρι σου, δεν πρέπει να τ’ αγνοήσεις. Ωστόσο, μια αλλαγή που συμβαίνει στα ερωτικά σου, δημιουργεί την ανάγκη να βρεθούν καινούργιοι τρόποι ώστε να έρθετε πιο κοντά….Ίσως και καινούργιοι κανόνες!

Τοξότης

Η ερωτική σου ζωή πρόκειται να επωφεληθεί από κάποιες ιδέες σου, που σχετίζονται με την αυτο-βελτίωσή σου, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν λιγότερο για κάποιες υπερβολές αυτή τη χρονική περίοδο, όπως και τους επόμενους μήνες. Εσύ όμως θα είσαι προσεκτική, γιατί θέλεις να διασφαλίσεις πως θα δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αναζήτησε την αγάπη, σε μέρη που συνδέονται με την καθημερινότητά σου . Μπορεί να υπάρχει ένας συνάδελφος στη δουλειά σου, που θα πάρει το θάρρος να αποκαλύψει τις κρυμμένες σκέψεις ή τα συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σου!

 Αιγόκερως

Υπάρχουν στιγμές που αποκαλύπτεται η νεανική διάθεσή σου… και η σχέση σου μπορεί αναμφισβήτητα να σε ωφελήσει, επιτρέποντας στο παιδί μέσα σου ή στην πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητάς σου, να εμφανιστεί. Έχεις εστιάσει πρόσφατα πολύ σοβαρά στις οικονομικές σου υποθέσεις, και μπορείς να δείξεις τις αληθινές σου ιδιότητες στο σύντροφό σου Ξέρεις πόσο σέξι το βρίσκει αυτό ο εραστής σου…. έτσι δεν είναι;

Υδροχόος

Προσπάθησε να εστιάσεις περισσότερο στα λεπτά μηνύματα ή τις ιδέες που εμφανίζονται στις φαντασιώσεις σου. Γιατί θα σου παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις, για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Αυτό που αναδύεται μπορεί να είναι μια έκπληξη, αλλά μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον εραστή σου. Μια μακρόχρονη φαντασία που γίνεται πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου υπερβολική!

Ιχθύες

Τα επερχόμενα γεγονότα, θα ενισχύσουν την αίσθηση περιπέτειας ή την επιθυμία σου για εξερεύνηση. Κι αυτό, μπορεί να έχει φανταστικές συνέπειες για τη σχέση σου. Θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση σε μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις ή θα βάλεις σε εφαρμογή, κάποιες μαθησιακές επιδιώξεις! Οπότε κοίταξε τι μπορείς να ξεκινήσεις ή να εξερευνήσεις μαζί με το ταίρι σου!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments