Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (7/10)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (7/10)
Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (7/10)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (7/10).

Κριός

Το ταίρι σας χρειάζεται λίγη επιπλέον υποστήριξη σήμερα, οπότε φροντίστε να του δείξετε όση περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα μπορείτε.

Αφήστε το να αποφασίσει πού θα πάτε για δείπνο ή να διαλέξει την ταινία που θα δείτε. Ακόμη και η πιο μικρή χειρονομία από μέρους σας θα εκτιμηθεί.

Ταύρος

Η ζωή σας γίνεται όλο και πιο αγχώδης, οπότε προσέξτε την υγεία σας. Ξεκινήστε να πηγαίνετε μεγάλους περιπάτους με το ταίρι σας. Θα αισθανθείτε και οι δύο καλύτερα και θα χρησιμοποιήσετε αυτό τον χρόνο για να πείτε τα νέα σας.

Δίδυμοι

Κάντε χώρο για διασκέδαση στην ερωτική σας ζωή. Προσκαλέστε το ταίρι σας για να δείτε μαζί μια χαζή κωμωδία ή να πάτε για δείπνο σε ένα εστιατόριο με stand-up κωμωδία. Ποιος λέει ότι ο έρωτας πρέπει να είναι σοβαρός διαρκώς;

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές απόψεις για κάποιο θέμα σήμερα. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να συμφωνείτε διαρκώς σε όλα. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα, απλά προχωρήστε παρακάτω.

Λέων

Μην υποθέτετε ότι το ταίρι σας μπορεί να ξέρει τι σκέπτεστε ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα έχει μια αίσθηση για το τι αισθάνεστε – αλλά δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας. Φροντίστε να το διευκολύνετε, λέγοντάς του τι χρειάζεστε.

Παρθένος

Έχετε πολλά πράγματα να αντιμετωπίσετε τώρα αλλά φροντίστε να βρείτε χρόνο για τη σχέση σας. Βρεθείτε με το ταίρι σας απόψε για να συζητήσετε και να επανασυνδεθείτε. Θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε.

Ζυγός

Η ζωή χρειάζεται ισορροπία και μερικές φορές θα πρέπει να προσπαθήσετε για να τη βρείτε. Για να βρείτε χρόνο με το ταίρι σας θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες, ειδικά αν η δουλειά σας είναι απαιτητική, αλλά αξίζει τον κόπο. Πάρτε ένα ρεπό την άλλη εβδομάδα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Παρόλο που η τελική επιλογή είναι δική σας, θα σας βοηθήσει να τη συζητήσετε με το ταίρι σας. Θα μπορέσετε έτσι να καλύψετε όλες τις πλευρές και να κάνετε τη σωστότερη επιλογή.

Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να διαφωνήσετε σε κάτι σήμερα. Συνεργαστείτε, για να βρείτε μια λύση που θα είναι δίκαιη και για τους δυο σας. Μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσετε σε περισσότερα πράγματα από όσα υπολογίζατε.

Αιγόκερως

Αν συνήθως αφήνετε το ταίρι σας να παίρνει όλες τις αποφάσεις, ίσως σήμερα θα πρέπει να αναλάβετε εσείς αυτό το ρόλο. Την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσετε μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά μόλις πάρετε το κολάι δεν θα θέλετε να γυρίσετε στα παλιά!

Υδροχόος

Γιατί ντρέπεστε; Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δείξετε σε όλο τον κόσμο πώς νιώθετε για το ταίρι σας. Μπορεί να κοκκινίσει από ντροπή όταν σας ακούσει να περηφανεύεστε στους φίλους σας – αλλά θα του αρέσει.

Ιχθύες

Η σχέση σας βασίζεται στο δούναι και λαβείν. Τώρα το ταίρι σας θέλει να είναι αποδέκτης. Πείτε του ότι μπορεί να υπολογίζει πάντα σε εσάς και δώστε του απλόχερα την αγάπη σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments