Αθλητισμός

Γιοάν Μολό: Τελευταία ευκαιρία για τον Γάλλο

Γιοάν Μολό: Τελευταία ευκαιρία για τον Γάλλο
Γιοάν Μολό: Ο Γάλλος θα απολογηθεί σήμερα στον προπονητή του Παναθηναϊκού για την αντίδρασή του.

Γιοάν Μολό: Ο Γάλλος εξτρέμ απολογήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα για την άσχημη συμπεριφορά του προς τον προπονητή του και θα του επιβληθεί πρόστιμο από την ομάδα, όπως ορίζει ο κανονισμός. Ο Μολό παραδέχτηκε ότι αντέδρασε άσχημα και ότι δεν έπρεπε να ξεφύγει, ενώ όφειλε να σεβαστεί την απόφαση του Γιώργου Δώνη.

Ο Γάλλος δήλωσε στον Νίκο Νταμπίζα ότι θα αποδεχθεί οποιαδήποτε τιμωρία και τόνισε ότι θέλει να ξεχάσει το περιστατικό και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Το ζήτημα αναμένεται να κλείσει τυπικά την Τρίτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Μολό και ο Νταμπίζας θα μιλήσουν ξανά παρουσία του Γιώργου Δώνη, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να απολογηθεί απευθείας στον προπονητή του.

Όπως αναφέρει η “Πράσινη”, ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να του τονίσει πως ή αλλάζει στάση ή… τελειώνει. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή, αν δεν αλλάξει νοοτροπία και κάνει τα ίδια στη συνέχεια και θα πρέπει να τα δίνει όλα στις προπονήσεις για να παίξει, όπως επίσης να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του προπονητή του.

Να σημειωθεί πως όταν ο Μολό είπε στον Γιώργο Δώνη πως ήταν έτοιμος να παίξει κι ακολούθως τον άκουσε να του απαντάει ότι εκείνος αποφασίζει, ξέφυγε και φέρεται να έλεγε: “δεν είμαι μαραθωνοδρόμος, εγώ έχω φέρει 4 βαθμούς στην ομάδα”, με αποτέλεσμα τότε ο τεχνικός του Τριφυλλιού να τον διώξει από το γραφείο του και να ακολουθήσει το ξέσπασμα του παίκτη. Είναι πιθανόν ο Δώνης να ζητήσει από τον Μολό να ζητήσει συγνώμη και από τους συμπαίκτες του, αφού αρκετοί ήταν παρόντες στο ξέσπασμα του Γάλλου στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments