Αθλητισμός

PAOK TV: Επιστολές του ΠΑΟΚ στους πρώτους παραβάτες

PAOK TV: Επιστολές του ΠΑΟΚ στους πρώτους παραβάτες
PAOK TV: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντόπισε καταστήματα που μετέδιδαν παράνομα το παιχνίδι με τον Άρη.

PAOK TV: Η pay per view υπηρεσία του ΠΑΟΚ συνεχίζει να αυξάνει τους συνδρομητές τους, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά πακέτα. Μάλιστα στη συγκεκριμένη αύξηση των συνδρομών, βοήθησαν και οι πρώτες επιστολές που έστειλε η ΠΑΕ σε καταστήματα που εντοπίστηκαν να μεταδίδουν παράνομα το ντέρμπι με τον Άρη.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έκριναν ότι είναι προτιμότερο να στείλουν αρχικά μία προειδοποιητική επιστολή στους παραβάτες, που επέλεξαν μην μεταδώσουν νόμιμα το ντέρμπι, παροτρύνοντας τους να συμμορφωθούν και να προχωρήσουν σε αγορά των επαγγελματικών πακέτων που διαθέτει η ΠΑΕ για τα καταστήματα που μεταδίδουν αγώνες της Super League 1.

Οι αποστολές των συγκεκριμένων επιστολών θα συνεχιστούν, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση, η τακτική θα αλλάξει, με τον ΠΑΟΚ να κινείται δικαστικά. Στις τάξεις του Δικεφάλου θεωρούν ότι η επιλογή τους δικαιώνεται αφού και οι πωλήσεις συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό στα επαγγελματικά πακέτα και παρουσιάζουν αυξητική στάση.

Ταυτόχρονα, οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάζουν και καμπάνια, με επίκεντρο την προώθηση των ετήσιων πακέτων του PAOK TV αλλά και την δυνατότητα να αποπληρωμής σε δέκα άτοκες δόσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments