Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Παίρνει εξιτήριο μετά τη σοβαρή εγχείρηση

Πέτρος Τατσόπουλος: Παίρνει εξιτήριο μετά τη σοβαρή εγχείρηση
Πέτρος Τατσόπουλος: O γνωστός συγγραφέας βρίσκεται εκτός της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης από τις 4 Οκτωβρίου.

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής αναμένεται την προσεχή Πέμπτη να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από την 1η του μήνα όταν υπέστη οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής. Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ανακοίνωσε ο στενός του φίλος, Απόστολος Δοξιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Δοξιάδης έγραψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του από προσωρινός εκπρόσωπος Τύπου του κ. Τατσόπουλου, ένας ρόλος που του ανατέθηκε από τη φιλία του μαζί του. “Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του”.

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει η περιγραφή του γιατρού που τον έσωσε

Ο Πέτρος Τατσόπουλος διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής. «Συνήθως, αυτά τα περιστατικά πεθαίνουν, δεν τα προλαβαίνεις», είπε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης. Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές που ο πρώην βουλευτής έφτασε στο νοσοκομείο, είπε: «είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά». Όπως ανέφερε, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο νοσοκομείο «σχεδόν μηδέν πίεση».

Ωστόσο, ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η περιγραφή των συνθηκών, υπό τις οποίες έγινε το χειρουργείο. «Τρέχοντας τον πήγα το χειρουργείο. Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας», είπε. Πλέον, η κατάστασή του είναι καλύτερη. «Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και είμαστε σε καλό δρόμο. Ευτυχώς καταφέραμε και τον σώσαμε», σημείωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Ήταν το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου και ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments