Ελλάδα

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Στρατή Λιαρέλη

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Στρατή Λιαρέλη
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλης ο οποίος νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και μόλις πριν από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν από αρκετό καιρό εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  ο κ. Στρατής Λιαρέλης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως. Ο κ. Λιαρέλης είναι ένας από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του κ. Θοδωρή Κυριακού στον ΑΝΤ1 ενώ έχει τον ρόλο του εντεταλμένου συμβούλου. Ο κ. Λιαρέλης είχε αναλάβει τον Ιούνιο του 2018 τη θέση του γενικού διευθυντή στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά αργότερα ο κ. Κυριακού του εμπιστεύτηκε τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου.

Ο Στρατής Λιαρέλης  αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1 από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά. Είναι ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είχε εκπροσωπήσει τον ΑΝΤ1. Τότε εκτός από τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του είχε φέρει μαζί του και ένα στρώμα!

Ο Θοδωρής Κυριακού περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον εντεταλμένο σύμβουλο και του παρέχει την αμέριστη στήριξή του όλες αυτές τις μέρες καθώς κανείς στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ξεχνά τη μάχη που έδωσε ο κ. Λιαρέλης την περίοδο της διεκδίκησης στο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments