Video

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Μυθική τάπα στον Γιάννη

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Μυθική τάπα στον Γιάννη
Θανάσης Αντετοκούνμπο:Θανάσης Αντετοκούνμπο:

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο Μιλγουόκι. Οι μονομαχίες του με τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι μοναδικές. Στην ανοιχτή προπόνηση των Μπακς, οι φίλοι των “Ελαφιών” είχαν την ευκαιρία να δουν μερικές εντυπωσιακές φάσεις.  Μία από αυτές ήταν ανάμεσα στα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδειξε στον κόσμο τον λόγο που επέλεξαν οι Μπακς να του προσφέρουν συμβόλαιο και να τον πάρουν στο NBA. Σε μία φάση του «οικογενειακού» διπλού ο Θανάσης έκοψε τον “Greak Freak” ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν την ανοιχτή προπόνηση.

Δείτε την πιεστική άμυνα και την του Θανάση στον Γιάννη:

Προπόνηση των Μπακς με 12.616 θεατές

Το απόγευμα της Κυριακής πρόσφερε στους φιλάθλους των Μιλγουόκι Μπακς την πρώτη… ματιά στην εφετινή ομάδα, καθώς οι Μπακς πραγματοποίησαν ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση στο «Fiserv Forum». Οι παίκτες προπονήθηκαν μπροστά σε 12.616 (!) άτομα, ενώ το παιχνίδι μεταδόθηκε και  μέσω διαδικτύου.

Στο τέλος του διπλού, η ομάδα με τα μαύρα, με επικεφαλής τους Κρις Μίντλετον και Ερικ Μπλέντσοου, επικράτησε με 97-95 της ομάδας με τα λευκά στην οποία επικεφαλής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Είναι καλό για τους οπαδούς μας να βλέπουν τους παίκτες μας να παίζουν», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μπούντενχολζερ. «Βλέπουν σιγά σιγά πράγματα από το καμπ της προετοιμασίας να μεταφέρονται στο γήπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments