Αθλητισμός

Λισάντρο Σεμέδο: Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο φορ του ΟΦΗ

Λισάντρο Σεμέδο: Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο φορ του ΟΦΗ
Λισάντρο Σεμέδο: Ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη Super League 1

Λισάντρο Σεμέδο: O 23χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι εξαιρετικός τις πρώτες αγωνιστικές με τον ΟΦΗ, μετρώντας ήδη 3 γκολ και 1 ασίστ με τους Κρητικούς. Μάλιστα οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει. Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Σεμέδο, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.

Στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου κλήθηκε ο Λισάντρο Σεμέδο για τα φιλικά προετοιμασίας με Τόγκο (10/10) και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (13/10) στη Μασσαλία. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δήλωσε χαρούμενος, ενώ στάθηκε στη βοήθεια που του προσέφερε η Κρητική ομάδα.

Αναλυτικότερα, ο Λισάντρο Σεμέδο μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV τόνισε:

«Φυσικά περίμενα την κλήση από την Εθνική ομάδα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλούσα μαζί τους γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά πιστεύω ότι είχε φτάσει η κατάλληλη στιγμή κι αυτό με κάνει χαρούμενο. Σ’ αυτή τη φάση της καριέρας μου το να εκπροσωπώ μια ολόκληρη χώρα είναι πολύ καλό και με χαροποιεί. Κάθε παίκτης θέλει να εκπροσωπεί την πατρίδα του, γιατί αποτελεί την ύψιστη τιμή να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις. Αυτό πιστεύω, εγώ τα κατάφερα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Έπαιζα στην Ολλανδία και δεν με είχαν καλέσει στην Εθνική ή ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήρθα εδώ, παίζω καλύτερο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ με βοήθησε πολύ για να τα καταφέρω και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Γιώργος Βαγιαννίδης: Στο δρόμο για τον Πειραιά

Σύμφωνα με τη Sportday, η περίπτωση του νεαρού δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαγιαννίδη φαίνεται να είναι αρκετά προχωρημένη καθώς ο παίκτης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει, φέρεται να οδεύει προς τον Πειραιά.

ba

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments