Ελλάδα

Βάβω: Έφυγε η πιο αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού διαδικτύου

Βάβω: Έφυγε η πιο αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού διαδικτύου
Βάβω: Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο εγγονός της Λευτέρης Μητσόπουλος.

Βάβω: Η γιαγιά Βάβω, μια από τις πιο αγαπημένες γυναίκες του διαδικτύου, έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της αλλά και σε όλους εκείνους που την γνώρισαν μέσα από τα βίντεο που έκανε ο εγγονός της Λευτέρης Μητσόπουλος. Αυτά που θα μείνουν αξέχαστα από τη γιαγιά είναι τα αστεία της αλλά και τα πειράγματα που έκανε στον εγγονό της. Ο εγγονός της ήταν εκείνος που γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση. Συγκεκριμένα ο stand up comedian  που δεν άφηνε στιγμή από δίπλα του την γιαγιά του, ανάρτησε μία φωτογραφία της στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Βάβω χαμογελά και φορά, ως συνήθως, ένα από τα καπέλα του.

Η συγκινητική ανάρτησή του:

«Καλό ταξίδι ζωή μου όλη, θα μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ. Ευχαριστώ τη ζωή που μου χάρισε μια γιαγιά σαν εσένα (ήσουν είσαι και θα είσαι το μωράκι μου η 2 φορές μαμά μου και ο φίλος μου)», έγραψε στο instagram και συνέχισε: “Χαίρομαι που ωρίμασα από μικρός και κατάλαβα τι είσαι και τι είναι οι παππούδες που έχουμε.. Χαίρομαι που πέρασα 7 χρόνια γεμάτα δίπλα δίπλα με γέλιο χαρά αγάπη χαβαλέ βίντεο αγκαλιές φιλία παρεούλα εκεί στο τζάκι. Αυτό ήταν το στέκι μας.

Με μεγάλωσες 25 χρόνια τώρα αλλά κατάλαβα τα τελευταία 7 τι έχω δίπλα μου γιατί ήμουν παιδάκι τότε. Σε αγαπάω τόσο πολύ και το ξέρεις στο έλεγα κάθε μέρα καρδούλα μου. Θα μου λείψεις πολύ γεροντάκο μου, ήθελα να ηρεμήσεις ταλαιπωρήθηκες πολύ εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα. Καλό ταξίδι Βαβούλα μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments